tiistai 9. kesäkuuta 2009

Perhoset ja neulegraffiti

Viimeistelin tuossa jokunen päivä sitten tämän kortin. Koska en ole vieläkään keksinyt mistä saisi suihkutettavaa hilettä niin laitoin tuohon kimalleliimaa joihinkin kohtiin. Ihan kiva siitä tuli noinkin, olisin kuitenkin edelleen halunnut sitä suihkutettavaa kimalletta. Ilmeisesti jostakin ulkomailta saattaisi saada, mutta en ole järin innokas tilaamaan ulkomailta, kun kielipää on aika surkea.
39

Muutakin ohjelmaa on ollut. Kävin laivalla kahden siskoni kanssa, lähdettiin sunnuntaina ja palattiin maanantaina. Pääsin todistamaan miten ihmiset suhtautuu kun neulegraffitia laitetaan paikalleen keskellä kirkasta päivää. Voin todeta, että kyllä jokunen uskaltaa katsoa hieman peräänsä, mutta yksikään ei sanonut mitään :) Seuraava neulegraffiti löytyy siis Viking Linen Isabellalta ja on siskoni sea:n tekemä. Hänen blogistaan voitte käydä katselemassa enemmänkin noita ja tutustumassa aiheeseen neulegraffiti, jollei tuo vielä kerro teille mitään :)

2 kommenttia:

Saron kirjoitti...

Ihana idea!! Mahtoi sivustakatsojilla olla ihmettelemistä:)

Anna kirjoitti...

Siskolla noita neulegraffiteja onkin jo "muutama" tehtynä, taisi olla noin seitsemänkymmentä vielä jokunen viikko sitten :) Nyt se on Helsingissä Pax-festivaaleilla noita tekemässä, viskasin päivällä sen sinne autolla, samalla kun palailin kotiin Tampereelta.

Ihmettelyksi se korkeintaan jäikin kun sisko tuota paikalleen ompeli. Kukaan ei meinannut edes kehdata katsoa mitä sisko teki :) Lapset taisivat olla rohkeimpia, mutta ei nekään paikalleen pysähtyneet. Sisko onkin kertonut ettei ihmiset yleensä mitään sano.

No suomalaiset, ei ne kysy, ei ne uskalla edes kunnolla katsoa :)