sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kukkia ja kuppi kuumaa

Pitkästä aikaa olen saanut taas muutaman kortinkin tehtyä, julkaisen sen toisen kuitenkin vasta huomenna jotta oma mielenkiinto pysyisi paremmin hereillä :) Sain myös siivottua hieman askartelupöytää ja se varmaankin inspiroi hieman, kuten kuuden viikon kesälomakin joka alkoi juhannuksesta, palaan siis töihin vasta elokuun alussa ja silloinkin uuteen työpaikkaan :)

Meni jo
40
Taustapaperi on tapettia. Helmien alapinnat on väritetty ääriviivatarratusseilla ja kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä. Kuva on tehty kahdella eri leimasimella. Aluksi leimasin tuon kupin ja huiskaisin siihen kohojauhetta päälle. Kuumennus ja sen jälkeen väritys. Värityksen jälkeen kirkkaalla leimamustetussilla koko kuvan päälle ja taas kohojauhetta ja kuumennus. Sen jälkeen leimattiin toinen leimakuva "päälle", josta jätin vielä alaosan pois paperin avulla. Sitten sille kuvalle sama operaatio kuin ensimmäisellekin, kohojauhetta, kuumennus, väritys, leimamustetussia, kohojauhetta ja kuumennus. Kuvan paperin väritin vielä muutamalla eri värisellä leimamusteella ja lopuksi pyyhin kuvien päälle menneen leimamusteen pois paperilla.

Sain muuten vihdoinkin suihkutettavaa kimalletta, Askartelu Sinisiivestä Mist Spray:tä. Päätin käyttää sitä tähän korttiin ja suihkautin sitä koko kortille tuomaan hieman säihkettä.


Aika tyytyväinen olen lopputulokseen jos muistaa olla katsomatta korttia kovin tarkasti. Joissakin kohdin on nimittäin hieman leimasin heilahtanut ja joissakin kohdin hieman muste levinnyt. Mutta, olihan tämä ensimmäinen kokeilu tätä tyyliä. Annetaan siis virheet anteeksi, jookos :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi.
Hienoja kortteja teet. Itsekin olen innostunut korttien teosta, tosin, vielä en yhtäkään ole tehnyt, sillä mieltäni vaivaa, että minkä kokoinen on kortti esim Jehkotar challengessa? Sellaa neliö? Olisi kiv ajos vastaisit esim sähköpotiin: oivariini21@suomi24.fi.

kiitti jo etukäteen.

T:Heli