maanantai 22. kesäkuuta 2009

Vihreitä kukkia

Tässä se toinen kortti jonka olen nyt saanut valmiiksi. Tämän jälkeen ei taas hetkeen taida kortteja tulla, sillä lähden huomenna siskon luokse Tampereelle ja palaan luultavasti sieltä vasta lauantaina.

Yksinkertainen kortti tällä kertaa.
41

Tämä kortti aukeaa hieman eritavalla. Tämä seisoo siis "jaloilla" ja kortti aukeaa alhaalta. Ulkoimailla näitä näytetään tekevän paljon ja jotenkin se vaan sopi tähän korttiin paremmin kuin perinteinen aukaisu suunta. Kortti on jälleen muuten hyvin yksinkertainen. Vihreälle helmiäiskorttipohjalle tehty. Suikale taustapaperia jämäpaloista, leikauutu tylsyneellä leikkurinterällä. Muutama paperikukka ja kirkkaat helmet kukkien keskelle. Pitsiä vielä alareunaan ja onnea teksti ylös. Siinäpä se yksinkertaisuudessaan.


2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kaunis kortti, nuo nauhat on todella upeita. Mukavia Tampereen hetkiä, viimeksi kun itse kävin taisin kuluttaa puolet tilistä papruksessa :D
-Liisa

Anna kirjoitti...

Kiitos Liisa!

Olen panannut jo lauantaina Tampereelta, on vain ollut ulkona niin mahtava ilma ettei ole kauheasti tullut koneella vietettyä aikaa, siksi täällä edelleenkin jutellaan Tampereelle lähdöstä :)

Mä tiesin! Mä tiesin et Tampereella täytyy olla joku isompi askartelukauppa, mut en vaan tienny mikä ja missä. Jäipä sitten käymättä :( No onneks oli muuten mukava reissu.