tiistai 11. toukokuuta 2010

Kortit samoista materiaaleista

Kyselin aikaisemmin olisiko kiinnostuneita Kortit samoista materiaaleista rinkiin ja kun kolme löytyi niin päätin pistää ringin pystyyn ja lupasin laittaa ohjeet tänne. Jos teistä kolmesta joku tahtoo kuitenkin vielä pois ringistä niin lauantaihin asti se vielä onnistuu, kunhan laitatte mulle mahdollisimman pian sähköpostia asiasta.

Jos joku muu on vielä kiinnostunut, niin kannattaa kommentoida tähän postaukseen. Voin ehkäpä jopa laittaa toisen ringin pystyyn jos saadaan tarpeeksi osallistujia :)

Tässä seuraa siis ohjeet :)

(-Tarvitaan minun lisäkseni kolme (3) osallistujaa.)

-Osallistujat lähettävät vuorotellen identtiset materiaalikuoret toisille osallistujille. Huomioi tässä kohtaa myös sen, että tarvitset itse myös samat materiaalit :) 

-Materiaalien pitää riittää ainakin yhteen korttiin. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kilpailla sillä kuka laittaa eniten ja hienoimmat materiaalit toisille rinkiläisille.

*Leimakuvia kuitenkin vähintään kaksi samaa, toinen siltä varalta jos esim. väritys tai leikkaus menee pieleen. Kuva saa olla myös joku muu kuin leimakuva, kunhan ottaa huomioon tuon epäonnistumisen riskin.
*Kuvan lisäksi kuoressa olisi hyvä olla taustapaperia ja erillaisia koristeita. Myös tapetti lasketaan taustapaperiksi.
*Korttipohjan jokainen ottaa omista varastoistaan ja se saa olla minkä kokoinen tahansa. 
*Omia materiaaleja saa myös käyttää, kuitenkin tarkoitus olisi tehdä kortti pääasiassa saaduista materiaaleista. 
*Ylijääneitä materiaaleja ei tarvitse palauttaa.

-Materiaalikuoret lähetetään vuorotellen niin, että ne ovat perillä muilla osallistujilla viimeistään keskiviikkona. 

-Kaikki rinkiläiset, myös materiaalien lähettäjä, saa seuraavan viikon maanantaihin asti aikaa tehdä kortin saamistaan materiaaleista. Jokaisen täytyy myös viimeistään maanantaina julkaista kortti blogissaan ja mielellään linkittää myös muiden osallistujien kortit.

-Muistetaanhan tehdä tämä ilolla ja hyvässä hengessä :)

Jos joku on vielä kiinnostunut toisesta ringistä niin kommentoi ja pistä sähköpostia osoitetietojen kera osoitteeseen
korttihylly(ät)gmail(piste)com 
Korvaa suluissa olevat merkeillä.


Kuorien lähetys tapahtuu osallistujien järjestyksen mukaan, aloitan siis itse ensi viikolla. Kysykää jos jotakin jäi epäselväksi. Odotan jo innolla kuoria postista!

Ringissä mukana:

1. Minä / Anna
2. anninaa
3. An
4. Paulette 

Ei kommentteja: