maanantai 10. toukokuuta 2010

Vesiputouskortti

P*skarteluhaasteessa#38 aiheena bingo. Nämä taitavat olla aika suosittuja ja itsekkin tykkään osallistua näihin kun saa enemmän vapautta toteuttaa omaa tyyliään :)


Mä oikeastaan hieman rikoin tässä kortissa ohjeita, sillä ohjeissa sanotaan, että ota yksi bingorivi vaakaan, pystyyn tai kulmittain ja käytä rivin "aineksia" kortissasi.. mä tota käytin noita kaikkia, siis kaikkia bingoruutuja :)

Kokeilin samalla tehdä Vesiputouskortin (Waterfall Card).

Meni jo

131

Kortti edestä kaikki "lipareet suljettuna".
Kaikki kukat ja teksti on kaleidoscope kohojauheella kohotettu.Tässä vedetty yhden kukan verran tuota pitkää liparetta. Kukka on musta.


Kolmas kukka on violetti.Koko lipare ulkona. Alimmaisena Onnea teksti joka on leimattu sekä harmaalla, että hopealla musteella. Lipare voi toimia haluttaessa myös omien terveisien kirjoittamiseen tai tarvittaessa tulen sen vielä koristelemaan. Riippunee taas mihin ja kenelle tämä kortti menee. Kortti on kuitenkin kaksioisainen joten terveiset voi laittaa myös kortin sisälle.


Toivottavasti kerkiän huomenna ottamaan uudet paremmat kuvat ja korvaamaan nämä niillä. En kuitenkaan lupaa sillä voi olla, että heti töiden jälkeen pitää mennä käymään rakennuksella, siellä nimittäin on tänään asenneltu keittiönkaappeja :)

Edit. Laitoin uudet kuvat tätä viimeistä kuvaa lukuunottamatta. Kerkesin vaikka kävinkin talolla katsomassa kuinka työt edistyy.. ja onneks edistyy :)

Kukkaleimasin: Stempelglede
Tekstileimasin: Taitopuoti Paperinauha -2009-

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Siis sehän on sitten täysbingo! ;) Ihan mahtavaa ;)
Hauska on korttisikin, täytyypä kokeilla joskus ;)

SannaS kirjoitti...

Ihana kortti!! Pitää kanssa testata joskus tuo tekniikka!! =)

mummeli kirjoitti...

Onpas kiva kortti, tätä olis kanssa kiva kokeilla sais vaikka pienen viestin tänne piilotettua.

Marita kirjoitti...

En ole ennen tälläista nähnytkään. Onpas hieno!

Piia kirjoitti...

Waude - tää on kyllä varmasti viikon paras bingoilu kun olet niin täydellisesti onnistunut bingoruudukkoa toteuttamaan - ja vieläpä varsin kauniilla ja mielenkiintoisella tavalla :)