sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Viimeinen erä mielenpiristystä

Lupasin esitellä tänään loput korteista jotka lähetin Miijjan, Laitetaanko hyvä kiertämään kampanajan aikana. Jospa joskus sais tehtyä jotain silloin kun lupaa.

Tämä ensimmäinen kortti meni Myylle ja Vilijonkalle.

Meni jo
107

Kuva leimattu, väritetty Promarkereilla ja kohotettu.. huonosta muististani johtuen en muista onko Versamarkilla ja kohojauheella vai Glossylla. Tausta leimattu kahdella eri pienellä tähdellä ja kahdella eri musteella.


Kuvan leimasin: Inkadinkado
Taustan tähdet: Hot off the press
Tekstileimasin: Melissa Frances


Tämä kortti meni Anninaalle.

Meni jo
108

Pohjapaperi tehty itse. Kukat leimattu mustalla, varsi ja lehti osa vihreällä. Kukkia en varsinaisesti väritellyt sillä ne saivat väriä jo taustapaperista, levitin niihin vain lisäksi kimalleliimaa ja lopuksi koko komeuden kruunaa Glossy, sitä siis myös varsien päällä. Tekstiin pääsin käyttämään saksasta tullutta leimasinta.


Kuvaleimasin: I brake for stamps
Tekstileimasin: Stempelkeller


Viimeinen, mutta ei todellakaan vähäisin, meni siskolleni. Tällä en siis virallisesti osallistunut Miijjan kamppanjaan, vaikka olisin periaatteessa voinutkin, onhan siskollani blogi ja hän esittelee siellä myös omia korttejaan, vaikka blogissa pääosassa onkin siskoni kissa. Siskoni tekee muuten myös neulegraffiteja joten käykääpä kurkkimassa myös hänen toiseen blogiinsa :)

En oikeastaan edes tiedä miksi en ilmoittanut tätä korttia mukaan, ehkä siinä oli joku psykologinen juttu =)

Meni jo

109
 

Leimakuva värietty Promarkereilla. Kukat tehty itse käyttäen apuna leikkureita ja hieman saksia, päälle vielä valmiit ruusut. Tässä kortissa kerroksia enemmän kuin korteissani yleensä, mukavaa vaihtelua tämänkin, vaikka taidankin taas palata yksinkertaisempiin :)


Leimakuva: Penny Black
Tekstileimasin: Melissa Frances

Ei kommentteja: