tiistai 30. maaliskuuta 2010

Valkoista ja mustaa

Ei oo taas inspistä.. Onneks vielä muutama valmis ja julkaisematon kortti löytyy varastosta.

Ja onneks kuulin mieheltäni tänään jotain kivaa sen jälkeen kun se oli meidän rakennuksella käynyt. Siellä on vihdoinkin sisäseinät alkaneet nousemaan, vihdoin! Ei ole talonrakennusprojektinkaan suhteen kaikki mennyt ihan putkeen, joten jokainen edistysaskel on suuri voitto tai ainakin se siltä tuntuu. Murheita on riittänyt viime aikoina ihan tarpeeks, joten valoakin saa ihan mielellään jo alkaa näkymään.. edes jossain asiassa.

Vaikka seuraava kortti onkin aika surumielisen näköinen kuvassa (kuten hieman mielialakin) on se silti luonnossa mielestäni ihan sopiva vaikka rippikortiksi, joka siis on aika ilomielinen juhla :)

110

Leimattu risti tarrapaperille ja korttipohjaan, levitetty kohojauhetta päälle. Peitelty tarrapaperilla ja leimailtu kehyksiä, kohojauhotettu. Peitelty taas uudestaan ja lisää, leimailtu tekstiä. Kohojauhotettu.

Kaikki musta, mustia kehyksiä lukuunottamatta, on siis kohojauheella kohotettu ja kirkastettu. Kuvan kehyksen ja mustan kehyksen väliin vielä kirkasta kohojauhetta, vahinko ja huono idea.


Risti: Inkadinkado
Kehykset: Finnstamper
Taustan teksti: Artemio

2 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kaunis ja tyylikäs suruvalittelu1

Anna kirjoitti...

Kiitos!

Alkujaan suunnittelin sen rippikortiksi, mutta totta, kuvassa se näyttää enemmän surunvalittelukortilta.. luonnossa on tosin hieman kirkkaampi ja valoisampi. No, käypähän moneen tarkoitukseen :)