sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Vihreää ja ruskeaa

P*skarteluhaasteessa haasteen aiheena on käyttää vihreää ja ruskeaa. Nyt tosin en tehnyt korttia, vaikka tuo haaste lähinnä korteille onkin. Otin oman luvan käyttää ja tulkita ohjeissa olevaa mainintaa siitä, että eivät sulje pois muutakaan askartelua :) Joten toivottavasti kelpaa haasteeseen. Työssäni tuo koristelu toimi nimittäin myös korttina.

Torstai illalla tajusin, että mun tartteis pakata lahja, mutta en tahtonut pakata sitä paperiin. Mietin siis hetken miten sen paketoisin ja päädyin lopulta lahjakassiin, onneks löysin kaapista tälläisen pussukan. Tosin.. tuon ulkonäkö ei oikein miellyttänyt, jotakin oli siis pakko tehdä.

Tältä lahjakassi siis alunperin näytti molemmilta puolilta.

Meni jo

Pienen koristelun jälkeen se näytti edestä tältä.


Kimalleliima ei ole vielä kuvassa kuivunut. Leimasin tuon perhosen valkoiselle paperille, sekä vihreälle ja ruskealle kartongille. Leikkelin siivet ja kipristelin niitä, liimasin ja laitoin hieman kimalleliimaa.
Ja takaa tältä.


Taakse laitoin vain tuon tekstin.

Tämä lahjakassi meni työpaikkallani olleelle opiskelijalle joka palaa pääsiäisen jälkeen takaisin kouluunsa.

Eikä tämä jäänyt tähän..

Tein myös samantyyppisen korin joita olen nähnyt useammassa blogissa. Tosin en käyttänyt tähän mitään ohjetta, vaan suunnittelin toteutin täysin omasta päästä, idea on kuitenkin sama kuin muillakin..
Punoin tuon korin, vaikka se ei kuvista kunnolla näykkään. 


Koitin noilla kukkasilla hieman peitellä noita sauma kohtia. Myös tuossa kahvassa on sauma kukan alla. Kori on muuten punottu myös sisäpuolelta.


Taivas, että tuohon meni aikaa.. taitaa jäädä mun ainokaiseksi. En oikein ole tuon tyylin edustaja muutenkaan :) Tuo ylempi kassi on paljon enemmän mun tyyliä.

5 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

Tosi kivasti olit tuunannut tuon valmiin lahjakassin. Korikin näyttää tosi mukavalta :)Minäkään en tehnyt tavallista korttia, mutta kait sekin kelpaa...

-maiju- kirjoitti...

Oho! Hienot jutut olet kyllä väsännyt. Kyllä luulis kelpaavan!

Piitu kirjoitti...

Voi, kuinka ihania! Ja tosi kaunis korikin!!
Minulla on sinulle blogissani jotain =).

minde kirjoitti...

Tosi kivasti tuunattu toi lahjapussukka. Kummasti muutti näköö!

ninarsku kirjoitti...

hyvä tuunaus, tuli tylsästä kassista tosi upea!