lauantai 27. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen erä mielenpiristystä

Lupasin laitella pian niitä kuvia korteista jotka itse lähettelin muille mieltä piristämään.. pian tosin meni jo..

Tämä ensimmäinen kortti meni Mindelle.

Meni jo
105.

Mustetta alustalle, vettä ja Memories Mistiä kaveriksi. Paperi perään ja kuivatus. Nuottiviivastoa päälle ja pettynyt askartelija. Perhonen ja teksti. Lisää perhosia erilliselle paperille. Sakset ja Promarkerit. Leikkaus, taivustus ja liimaus. Lopuksi kimalleliimaa tuomaan lisää säikettä.


Kuvan leimasin: Inkadinkado
Tekstileimasin: Melissa Frances

Tämän toisen kortin sai sitten Piitu.

Meni jo
106.

Tämä on tehty hieman samalla tekniikalla, vaikkakin aivan eri tavalla :) Kuvan leimaus, väritys Promarkerit. Kostutus VersaMarkerilla ja kohojauhe ja sulatus. Alustalle kahta eri leimamustetta ja Memories Mistriä, veden kera. Paperi perään ja kuivatus. Mausteeksi jälleen yksi pettynyt askartelija. Mustaa mustetta ja tekstileimasin.


Kuvan leimasin: Inkadinkado
Tekstileimasin: Melissa Frances

Tässä kaksi ensimmästä korttia.. huomenna laitan seuraavat kolme. Muuten tulee liikaa linkittämistä yhdelle illalle =) Oikeasti olen tosi väsynyt, aamuvuoro viikko takana ja neljänä aamuna heräsin 5.10, yhtenä sain nukkua jopa kuuteen.. minä joka voisin mennä nukkumaan vasta neljän tai viiden aikaan yöllä ja nukkuisin mieluusti sinne kahteentoista. No, kukahan käski valitsemaan tämän ammatin..

2 kommenttia:

minde kirjoitti...

Nyt kun näin muutkin lähettämäsi kortit, olen edelleen sitä mieltä, että mä sain kaikista kauneimman! Eihän siis muissakaan mitään vikaa ollut, mutta tää vaan on niin ihana! Kiitti vielä.

Anna kirjoitti...

Voi kiitos!

Mun on tekijänä vaikea arvostella noita paremmuus järjestykseen, kun vielä tuntuu et jokaisessa meni jotakin pieleen.. tekijän tuskaa se kai vaan on :)