torstai 15. lokakuuta 2009

Mäki ja lumihiutaleet

Flunssapotilaalta terveisiä tänne teillekkin. Hieno juttu olla taas kipeänä, viime viikollahan olin sairaslomalla selän takia ja nyt sitten flunssan takia. Kyllä ketuttaa!

Meni jo
74

Tämä kortti onkin jo jonkin aikaa roikkunut julkaisemattomana tuolla hyllyssä, mä jo luulin tän julkaisseeni, vaan enpäs ollutkaan.

Kaikki leimakuvat FinnStamperin, myös teksti.

Aluksi tein punaisella korttipohjalle värittömällä VersaMarkilla ja kohojauheella tekstin, sitten lumihiutaleet. Tämän jälkeen vaahtomuovipalalla levitin kultaista mustetta koko pohjalle, tekstin päälle ja ympärille enemmän.

Kuvan laimasin käyttäen Versafine mustetta. Tämän jälkeen väritin Promarkereilla. Promarkereiden jälkeen väritin lumen, talot ja puut Versamark tussilla ja lisäsin kohojauhetta. Taivaan väritin käyttäen sinistä mustetta ja vaahtomuovipalaa. Kuvaympyrän reinoja väritin vielä kultaisella musteella ja lisäsin kohojauhetta, tämä tosin ei oikein näy kortista. Kuvan alla vielä kultaista kartonkia.

Näkyy vähän huonosti luonnossa tuo teksti, pitää kehitellä sitä vielä jotenkin.


Nyt on kaksikin haastetta odottamassa vastausta.. koitan jaksaa vastata niihin mahdollisimman pian. En tiedä, mutta jotenkin on vaan tosi vaikeeta tehdä mitään järkevää.

(Mervi)

Ei kommentteja: