lauantai 10. lokakuuta 2009

Jehkotar CardChallenge # 78

Enpäs ole pitkään aikaan osallistunut mihinkään haasteeseen, nyt muistin katsella malleja ja Jehkottaren haasteessa oli mukava malli. Pikkasen muutin mallia ja keikautin sen vielä pystyyn, kerrankin kun olisi "saanut luvan" kanssa tehdä kortin vaakatasoon niin minä menen sitä muuttamaan :) Nooh, mä olen aika monta korttia taas tehnytkin vaakaan, joten olihan se aika tehdä kortti pystyyn.

Jehkotar CardChallenge # 78

Meni jo
73
Tähtien alla olevat lumihiutaleet leimattu FinnStamperin leimasimella ja hopeisella musteella. Tuo lumihiutale on itseasiassa sellainen kolmen erikokoisen hiutaleen leimasin, mutta leikkasin kaikki kolme lumihiutaletta irti toisistaan. Teksti on uudesta tekstileimasin setistä, siitä Heinikassa myytävästä. Leimasin tekstin aluksi hopeisella ja "päälle" sinisellä, ihan tuurilla tuon sinisen leimasin, leimasinhan ei ole läpinäkyvä, aika hyvin onnistuin kuitenkin. Pitäisi varmaan hankkia sellainen kohdistin noille leimasimille jotka eivät ole kirkkaita, helpottaisi varmasti leimaamista huomattavasti.

Tietääkö kukaan onko jossain suomalaisessa nettikaupassa tuollaista kohdistinta vai pitääkö tilata jostakin ulkomailta? Toinen mitä kaipaan on kumialusta jolla voi leimata "varjokuvia" eli leimata kumialustalle leimasimella kuvan ja kumialustalla sitten leimata kuvan paperille.. ymmärtääkö joku mitä tarkoitan ja jos ymmärtää tietääkö saako tälläistä jostakin? :)


(P työkaveri)

2 kommenttia:

minde kirjoitti...

Kiva kortti, toi kohokuvioitu paperi näyttää kivasti lumisateelta:) Nätit tähdetkin.

Tuija kirjoitti...

SINULLA ON BLOGISSANI JOTAKIN. OLE HYVÄ JA KATSO:
http://tuija-53.vuodatus.net