lauantai 10. lokakuuta 2009

Lintu sinisellä taivaalla

Viimeeksi juttelin kuinka olin kokeillut leimasinmustetta ja leimasinta, vihdoin sain tuon kokeiluni kortiksi asti.

En ole taaskaan oikein saanut mitään aikaiseksi, en edes julkaistua jo aikoja sitten tehtyjä kortteja. Nyt sain kaikki julkaisemattomat kortit kuitenkin kuvattua ja kuvat muokattua, enää tarvitsee julkaista ne täällä. Se ei tosin varmasti tapahtu kovin kiivasta vauhtia, jos yhtään voi perustaa oletuksen sen pohjalle miten näitä juttuja tänne on nyt ilmestynyt.

Syksy ei oikein ole mun aikaa.. veto pois.. töissä jaksaa käydä, mutta oikein muuta ei jaksakkaan. Mieltä vetää alas vielä auto joka oikuttelee, pistin sem huoltoon taas mukavat 300e, toivottavasti kohta alkaa olla hajonnu kaikki mikä voi hajota ilman koko autoin hajoamista.

Kunpa siellä tontilla alkais pian tapahtumaan kunnolla niin ehkä sitä saisi siitä hieman voimia. Nyt siellä on kaivettu monttua, myllätty koko tontti ja merkitty rakennusten lopulliset paikat, edistystä sekin :)

Myyty

72

Kortti on toteutettu siten, että aluksi levitin Distress Ink:in Faded jeans - mustetta kuumuutta kestävälle "matolle", suihkutin pienellä suihkepullolla vettä musteen päälle ja painoin vesiväripaperin tämän päälle. Lopuksi kuivasin kuumailmapuhaltimella paperin ja leimasin tuon lintukuvan mustalla musteella. Kuvan reinoihin levitin vielä samaa Distress Ink:in mustetta, jota pehmensin vielä Color Box:n Baby Blue - musteella.

Kasa kartonkeja, pala nauhaa, muutama haaraniitti ja paljon kaksipuoleista teippiä, sekä tietenkin valkoinen korttipohja. Avataan taas alhaalta.

4 kommenttia:

Minsku kirjoitti...

Todella kaunis ja herkkä kortti. Taiteilijamainen! Todella hyvin sopii tuo tausta tuon lintu-kuvan taakse. Sininen korttipohjan valinta on ainakin minun mielestäni onnistunut. Jaksamista sinulle tämän syksyn keskellä=)

SannaS kirjoitti...

Upea kortti! Todella kaunis ja herkkä! =)

anninaa kirjoitti...

Erittäin tyylikäs ja onnistunut!

Västäräkki kirjoitti...

Huippuhieno kortti, ai että tässä silmä lepää!