maanantai 28. syyskuuta 2009

Peura ja kuu

Kiirettä pitää, huh huh! Kaksi viimeistä viikonloppua ollaan vietetty erinäisiä synttäreitä ja vielä ensi viikonloppuna olisi yhdet.

Kortteja en ole oikein kerinnyt tekemään.. vain ne muutamat pakolliset synttäreitä varten.

Seuraava kortti meni viikonloppuna appiukko kokelaalle. Hän on kova metsämies ja pitää kaikesta ja kaikista luonnossa, siksi hieman erillainen aihe.

Koska en tietenkään omista mitään metsäaiheista leimasinta jouduin piirtämään kortiin kuva itse, minä joka osaan juuri ja juuri piirtää tikku-ukon.

Meni jo
70

Piirsin siis tuon peuran itse, kaipa se peuralle näyttää, ainakin edes vähän :) Peura on väritetty ja piirretty ProMarkereilla. Taivas peuran taustalle on tehty leimasinmusteilla, käytin yhtä keltaista, yhtä mustaa ja montaa sinisävyistä. Leikkasin cuttiksella kartongille pyöreän ympyrän jota käytin sekä "maskina", että myös "reikänä" maalatessani taivasta. Aluksi laitoin ympyrän mieleiseeni kohtaan suojaksi, tästä kohdasta tulisi siis kuu. Sen jälkeen aloin huiskimaan vaahtomuovipalalla sinisävyisiä leimasinmusteita pyöreän kartonginpalan ympärille. Kun tätä olin aikan tehnyt ja saanut mieleisen taivaan, siirsin ympyrän syrjään ja otin leikkausksesta jäljelle jääneen reikäkartongin esiin. Asetin sen reijän paperin valkoisen reijän päälle, siten että sininen taivas oli piilossa. Ja sitten suihkin valkoisella alueelle keltaista. Tekniikka helppo, toteutus ei aina ihan niin yksinkertainen ja sujuva :) Onnistuin yhden kuvan pilaamaan kun sotkin valmiin kuvan sormissa olevalla musteella. Se mikä tästä tekee myös vaikeaa on paperivalinta ja mustelaatu, joku muste toimii joku ei, joku paperi toimii joku ei.. tiedä aina sitten mikä olisi paras ja minkä kanssa.

Lisäsin kortin uloimman sinisen osan reunoihin vielä mustaa mustetta. Loput kortista onkin sitten ihan perus kauraa. Aukeaa taas alhaalta.


4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Todella upea kortti! Niin kaunis ja tyylikäs! =)

Piitu kirjoitti...

Tosi hieno!!!! Upean peuran olet tehnyt =)..kauniit värit!

Anna kirjoitti...

Kiitokset molemmille!

Olen itse kerrankin tyytyväinen aikaansaannokseeni.. mielestäni tämä kortti on onnistunut. Harvinaista minulta sanoa tuollaista ääneen :) Kaipa sitä joskus pitää koittaa itseäänkin kehua, eikä aina vain parjata :)

anninaa kirjoitti...

Aivan upeea! Kannattaahan sitä kehua, kun onnistuu :)