keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Lumihiutale punaisella

Tässä vielä yksi aijemmin tehty joulukortti, koneen vaihosta johtuen unohdin tämän julkaista. Uusia en ole nyt oikein kerinnyt tekemään ja vaikka olisin en niitä tänne saisi kuitenkaan, sillä koneellani on toistaiseksi kuvankäsittelyohjelmia Nolla. Toivottavasti huomenna saisi aikakin yhden ladattua, mun kielitaito on tosin sen verran surkea, että parempi olla tuttu tai suomenkielinen. En vaan kuolemaksenkaan muista mitä ohjelmaa ennen käytin :)

Meni jo
69

Yksinkertaista jälleen :)

Punaiselle paperille Cuttiksella kohokuvioitu "pallomeri", kohokuvointilevynä toimi Fiskarssin Mini-ShapeBossin levy. Kohokuvionnin jälkeen paperia hiottu.

Leimattu mustalla musteella sekä tuo Finnstamperin retro lumihiutale, että teksti ja päälle kohojauhetta.

Cuttiksella sitten vielä lumihiutaleen leikkaus ja reunojen kohotus. Tarratyynypaloilla nostin vielä tuon lumihiutaleen hieman koholle.

Pitäisi saada tilattua jostakin leimasin jolla saisi leimattua kortin taakse omat tiedot. Joulukortteihin ja muihin värillisiin korttipohjiin on ikävä laittaa valkoinen tarra. Mukavampaa olisi saada se leimattuna suoraan korttipohjalle, vaikka siinä aina se riski onkin, että korttipohja menee hukkaan epäonnistuneen leimauksen johdosta.

(Kummitäti T)

4 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihana lumihiutale kortti! tämä on kivA ja pirteä kiva idea toi lumihiutaleen embossaus>!

sea kirjoitti...

Älä si lähetä mulle semmosta korttia mikä on ollut näytillä. :D

Anna kirjoitti...

Itsekkin tykkään kovasti vaikka en olekkaan mikään kovin suuri retro-ihminen :)

Sisko/sea
Koitan keksiä sulle sellaisen korttimallin mitä en ole täällä julkaissut, tai ainakin kortin :)

Saron kirjoitti...

Todella kaunis kortti!! Ihana tuo lumihiutale!
Ja kiitos kaunis kommentistasi, on tosiaan tapahtunut turhan paljon pienellä aikaa.. Ja minä kun luulin että asumme turvallisella alueella.. Mutta ehkä se nyt tästä rauhottuisi!!