perjantai 2. lokakuuta 2009

Kukkia ja pitsiä vanhalle rouvalle

Jokunen kortti on jäänyt julkaisematta ja eilen sain taas yhden kortin valmiiksi. Ei oikein nyt kuitenkaan taas suju. Ilmeisesti on liian monta erillaista tapaa tehdä kortteja ja kaikki kiinnostaa, ei oikein sitten tiedä millä tavalla tekisi. Väsynytkin olen ollut, vaikka olenkin mennyt koko viikon vasta yhdeksän jälkeen töihin. On monia juttuja joita tekisi mieli tilata, rahaakin olisi, mutta en vain ole jaksanut tehdä tilauksia. Jotakin on nyt pahasti pielessä :) Syytän syksyä ja alkanutta kylmyyttä.. hyrrr, mä en tykkää syksystä, enkä talvesta. Tulis jo kesä :)

Tosin osa syy tähän väsymykseen ja lannistumiseen on oman saunan ja takan puute, kaipaan jo kovasti sitä omaa taloa ja sen mukavuuksia, päivittäin mietin miten ihanaa olisi lämmittää oma sauna. Ensi syksynä sitten saa lämmittää saunaa aina kun siltä tuntuu.. ainakin toivottavasti. Kunhan se rakennuslupa tulisi, sitä on odotettu nyt luvattoman kauan. Täällä on jostakin syystä nyt kaikkien luvat kestäneet normaalia pidempää.

Minä muuten numeroin tänään kaikki kortit. Nyt on helpompi seurata ja päivittää tänne mikä kortti on jo mennyt ja mitä on vielä jäljellä.

Tässä sitten eilen valmistunut kortti

Myyty
71

Tässä kortissa käytin kuvana palaa tapetista tai tarkemmin boordista. Lisäksi on tietysti kartonkia, pitsiä ja jokunen haaraniitti. Tämä sopisi ehkä jollekkin vanhemmalla rouvalle. Omaa tyyliäni tämä ei ole ollenkaan :)

1 kommentti:

Piitu kirjoitti...

Kaunista boordinauhaa ja pitsiä =).
Blogissani on sinulle jotain.