torstai 16. heinäkuuta 2009

Siniset ruusut

Innostuin tänään taas värittelemään noita leimakuvia. Nyt myös muistin miksi nuo vesivärit ja vesivärikynät on ollut hieman vähemmällä käytöllä, nuo kuvat nimittäin kipristyy helposti. Ja kun mun suurin osa mun leimakuvista on jonkun muun leimaamia niin paperitkaan ei aina ole ehkä parhaita vesi pohjaisilla väreilä värittelyyn. No, värittelin tänään sitten useampia kuvia ja laitoin ne painon alle kuivumaan, josko ne siitä oikenisi. Näillä valmiilla leimakuvilla taidetaan nyt mennä jonkin aikaa, sillä en vieläkään ole saanut tilattua kuumailmapuhallinta, enkä saakkaan ainankaan ennen seuraavaa palkkaa, sillä tuo Turkin matka verotti tietysti myös askarteluvaroja.

Myyty
48

Leimakuva Blue Ridge Impressions, väritetty Aquacolor väreillä. Metallirististä leikkasin ripustussilmukan sivuleikkureilla irti.


Kuvan asettelu korttiin ei mennyt ihan nappiin, tuli ehkä liian alas ja liikaa vasemmalle sivulle. Tarkoitus on nimittäin jättää tämä ilman tekstiä, voi sen toki lisätä myöhemmin. Mutta kun mä asun alueelle jossa pääasiassa puhutaan ruotsia ja jos meinaan näitä joskus myydä olisi hyvä olla tekstit ruotsiksi, mutta toisaalta suomekielisiäkin varmasti tarvitaan. Joten koitan siksi tehdä myös tekstittömiä kortteja tai sitten laittaa vaikka sopivan tekstin englanniksi, varsinkin jos voi olettaa kortin menevän suht nuorelle. Omiin kortteihin toki voin aina tekstin laittaa valmiiksi, sillä tiedänhän kumpaa kieltä saaja puhuu, mutta nämä joita en itse ainankaan vielä tarvitse on parempi ehkä pitää tekstittöminä. Ongelma se on tämäkin ongelma :) Varsinkin kun mä itse en puhu ruotsia..

1 kommentti:

Saron kirjoitti...

Voi, tämä on kyllä kaunis!!!!