tiistai 14. heinäkuuta 2009

Maalaamiseksi meni koko päivä

Tänään on sitten maalailtu talon lautoja tai pohjamaalattu tarkemmin, melkein puoleenväliin päästiin, ei kuitenkaan ihan. Varsinainen maalaaminen viekin sitten hieman enemmän aikaa kun sen kanssa tulee oltua tarkempi.

"Maalasin" lisäksi pari leimakuvaa. Kyllä se vaan on niin, että tuo vesiväreillä tai vesivärikynillä värittäminen taitaa olla mun juttu. Monia väritys tapoja olen kokeillu, mutta aina tuo tuntuu mukavimmalta. Promarkerit on toki heti perässä kakkosena, mutta muu tapa ei oikein innosta, eikä se vaatisi enemmän harjoitteluakin jotta lähtisi sujumaan.

Ja koska tänään on tehty muutenkin sarjatyötä (lautojen maalaus), niin päätin tehdä sarjatyötä myös korttien osalta. Aikaisemmin en taida ollakkaan tehnyt kahta näin samanlaista korttia.

46

Ensiksi kortti pienelle pojalle. Saatan vielä myöhemmin lisätä näihin tekstin yläreunaan, mutta en nyt enää jaksanut.

Kuvat väritetty siis Stabilon Aquacolor väreillä. Pitäisi ehkä hankkia joku isompi värivalikoima noita vesivärikyniä, jos kerran niillä värittäminen on mukavinta. Vesiväreillä värittäessä kun saa jotenkin anteeks sen jos ei ole ihan tasaista jälkeä ja siitä pienestä epätasaisuudesta juuri myöskin tykkään.


Eikä jätetä tyttöjä yhtään vähemmälle, joten siis myös pienelle tytölle oma kortti.

47

Kuten näkyy, näistä tuli hyvin samanlaiset, vain värit on eri. Mutta, oli näitä ihan mukava tehdä. Eikä minulla vauvakortteja olekkaan entuudestaan yhtään varastossa.

4 kommenttia:

sea kirjoitti...

Mulla on samaa taustapaperia! :D

AN kirjoitti...

Söpöjä vauvakortteja!!Niin ihana tuo siilivauva!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Oikein suloiset vauvakortit ja tuo siili on niin söötti.Nämä siilit on kivoja siitäkin,kun vaan värit vaihtamalla saa sekä tyttö- että poikakortteja.Minäkin tein eilen vauvakortit tytölle ja pojalle hyvin samalla kaavalla,mutta 3d:nä.Laitan blogiini lähipäivinä näytille.Tänään menen käymään Tampereella ja ehkä pistäydyn Papruksessakin.Ajattelin kysyä Cuttiksesta ja sen hinnasta,miks on siellä muita liikkeitä kalliimpi.Jos myis samaan 95E,niin ois kyllä iso kiusaus sortua..mutta katsotaan kuinka käy..pystynkö vastustamaan kiusausta..

Anna kirjoitti...

Sisko
Mä tykkään noista papereista kovasti, pitäisi löytyä tuota vaalenapunaista vielä muutama sivu lisää, vaaleansinistä ei taida olla kuin tuo yksi.

Mä tykkään kans tosta siilivauvasta, söpö ja sopii tosiaan väriä vaihtamalla niin tytölle kuin pojalle.

Ansku
Joko nyt meinaat sortua :) Mä meinasin vielä ainakin kuuakuden pärjätä ilman, tosin voi mennä paljon pidempäänkin. Toi Turkin reissu verottaa nyt hieman askartelukassaakin :)