torstai 16. heinäkuuta 2009

Jehkotar CardChallenge # 65

Enpäs muista milloin viimeeksi olen osallistunut Jehkotar CardChallengeen, nyt kuitenkin mukana.
49

Tämä on yksi niistä eilen värittämistäni kuvista ja kun se nyt sai olla yön yli kirjojen alla painumassa olikin kuva tasoittunut mukavasti. Ongelmaksihan tässä tulee edelleen se, että kun väritän kuvan tekisi mieli tehdä siitä heti kortti. Nyt joudun valitsemaan materiaalit ja väittämään kuvan ja kokoamaan sen vasta seuraavana päivänä. No, jostain on luovuttava jos haluaa noilla vesivärikynillä värittää :)

Ruudukko taustapaperissa on tehty nuuttaamalla paperi nurjalta puolelta.


En nyt oikein ole tyytyväinen tähän ja vaikka eilen jo valitsin materiaalit, pyörittelen silti niitä moneen kertaan tänään, enkä oikein saanut mielestäni lopputulosta siltikään. Kai tää on sitä tekijän tuskaa suurimmaksi osaksi :)

Huomasin muuten juuri äsken, että olen unohtanut värittää naisen huulet.. korjasin jo virheen, mutta en jaksa kuvata korttia uudelleen.

Mitenhän kummassa bloggerissa toimii tuo ajastus.. olisi kivaa laittaa teille jotakin loman ajaksi ajastuksella, mutta en vaan keksi miten se toimii.

3 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Kiva kortti, hauska leimasin :0)

Minä olen ensin tallentanut luonnoksen, sitten mennyt kohtaan jossa voi muokata tekstiä.
Vasemmassa alanurkassa näkyy julkaisuasetukset, siitä kun klikkaat niin tulee näkyviin oikealle puolelle tuo blogitekstin päivämäärä ja kellonaika. Sitä muuttamalla saa postauksen näkymään haluamanaan aikana.
Tämän jälkeen julkaisen luonnoksen ja se sitten näkyy kirjattuna aikana.

Olen vähän huono opastaman, mutta toivottavasti selkes =0)

Anna kirjoitti...

Kiitos Carola!

Selkenihän se, vaikka ilmeisesti ihan noilla sun ohjeilla ei onnistunutkaan :) Muutama klikkaus enemmän ja johan alkoi toimimaan. Mutta, hyvää apua tuosta sinun ohjeestasi kuitenkin oli, tiesimpähän mistä lähteä oikeaa ratkaisua hakemaan :)

Nyt tosin jännitetään julkaiseeko se sen vielä vai jääkö jonnekkin muhimaan :) Ainakaan se ei vielä ole sitä julkaissut.

Merkkari kirjoitti...

Ihastuttava kortti! Mukavat värisävyt :) Kyselit minun korttini reunoista, ei ole ommeltu vaan ne on tehty leimasimella. Valmistajaa en nyt osaa valitettavasti sanoa, kun minulla ei ole tapana säilyttää 'turhia' pusseja.