perjantai 5. elokuuta 2011

Paljastuksia ja elamäni eka skräppäys :)

Niin siinä sitten kävi, että lopulta minäkin päätin skräpätä, aihe oli kyllä aika helppo valita :) Samalla, kun esittelen uusimman tekeleeni, paljastan myös sen projektin josta joskus toukuussa teille hieman vinkkasin. Tämä projekti tosiaan vei alkuvuodesta kaikki voimani ja sen jälkeen se onkin vienyt muuten vain kaikki ajatukseni ja pian se vie kaiken aikani.. mutta kuva kertokoon hieman enemmän :)


 Siinä ne sitten on, elämäni ensimmäiset.

Pahoitteluni siitä, että jouduin hieman suttaamaan kuvaa kuvankäsittelyllä, jostakin syystä en koe vielä ainankaan mukavaksi paljastaa vauvan tekonimeä netissä, siksi myös osa tarinasta on sotkettu jotta nimi ei paljastuisi edes vahingossa. Inhottavasti tuo vasemman yläkulman nimen sotkeminen tietysti "vahingoittaa" sivua, mutta aina ei kaikkea saa mitä haluaa :) Olen hieman sumennellut myös tuota vauvan kuvaa, sillä jostakin syystä koen vääräksi altistaa viattoman ja syntymättömän lapsen netin väärinkäytöille. Ehkä olen ensimmäistäni kohtaan liiankin suojeleva, mutta minustapa onkin tulossa äiti ja eikös silloin saakkin olla hieman suojeleva :)

Tarinassa kerron mistä vauvan työnimi on tullut ja miten se on hieman muuttunut matkan varrella. Tuo työnimi onkin meillä sitten ihan yleisessä käytössä, myös sukulaiset käyttävät tuota nimeä, ainoa missä en tosiaan ole sitä julkaissut on netti, eli esim. faceboocissa en ole sitä paljastanut.

Jälkeenpäin ajateltuna sivun aiheeseen olisi ehkä sopinut paremmin lasketunajan päivämäärä tuon raskausviikon sijaan, mutta tehty mikä tehty ja onhan tuo päivä kuitenkin sitten se sama, kun milloin kuvat on molemmat otettu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihana! En kyllä tiedä mitään skräppäyksestä....

Tuija kirjoitti...

Onnea tulevalle äidille ! Mä en oo vielä oikein hurahtanut tuohon skräppäykseen. En tiedä miksi?? Tuosta sun jutskastasi tuli ihan hyvä.

paukku kirjoitti...

Paljon onnea vauvan odotukseen!

Anna kirjoitti...

Voi kiitoksia Tarja, Tuija ja paukku!

Tarja: en se minäkään kauheasti tiedä, mutta aika läheltä se liippaa kortteja, siinä vain käytetään (yleensä) valokuvia ja usein isompia papereita kuin korttien tekemisessä :)

Tuíja: En se minäkään aikaisemmin, mutta nyt on tulossa sen verran hyvää materiaalia, että päätin ainakin kokeilla :) Katsotaan sitten riittääkö tulevaisuudessa aika ja into.

anninaa kirjoitti...

Onnea odotukseen!

Eihän skräppäys lopulta ole korttiaskartelua kummempaa, kaikki on vaan suurempaa. Ja ministikin voi skräpätä ;)

Hyvin sopii raskausviikot tuohon, minusta paremmin kuin laskettu aika.

Anna kirjoitti...

anninaa: Kiitoksia!

Eipä juu, skräppäys ole korttiaskartelua kummoisempaa, samoja mareiaaleja siinä käytetään ja samoja tekniikoita. Ja kuten sanoit myös ministi voi skräpätä. Eikä skräppäyksessä kai aina ole ihan pakko edes valokuvaa käyttä vaikka kai periaatteessa se valokuva skräppäykseen virallisesti kuuluukin :)