sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Askarteluhulinat: Kivan Tähäre

Tänään pidetään viimeistä päivää facebookin Askarteluhulinoita, jollet vielä ole ollut mukana niin ehdottomasti suosittelen vielä tänään osallistumaan!

Ohjelmassa mukana useita yrityksiä, uudenpia sekä vanhempia ja tietenkin heidän huikeat tarjouksensa, sekä mukana useita arvontoja!
Äläkä unohda käydä kurkkimassa dt-poppoon upeita töitä!
Kannattaa myös käydä osallistumassa haasteisiin, joiden osallistumisaika loppuu 19.6. klo 23.59. Kuvan askartelustasi voit laittaa suoraan kuva-albumiin tai jättää kommentin jossa linkku kuvaan.

Jos nyt nopeasti menet niin saatat vielä keritä mukaan Kivan Tähären nimikkotunnille joka pidetään näin sunnuntaina kello 12-13.

Kivan Tähären Katri oli käynyt kurkkimassa blogejamme ja lähetti Dt-paketit sen mukaan. Oma pakettini oli aika vanhahtava, mainasikohan se Katri, että minun olisi aika siirtyä omaan ikäluokkaan askartelussa ;)


Kortissa kaikki muu Kivan Tähäreltä paitsi kulmien helmet ja ruskea kartonkin jota käytin reunoja korostamaan, myös teksti omasta varastosta. Sydän, sekä pojan ja tytön kuva leikattu seuraavassa kortissa olevasta beesin paperin toiselta puolelta. Korttia on aika reippaasti kerrostettu 3d-tarrapaloilla.Seuraavan kortin kuva on harmiksemme hieman sumea. En kuitenkaan ole vieläkään kaivanut kamerani laturia esille, siis sitä joka katosi jo vuosi sitten, siitä johtuen kuvaan tällä hetkellä puhelimellani ja joskus sillä ei vaan onnistu.. Lisäksi olisi pitänyt ottaa kuva vaaleaa taustaa vasten, sillä nyt ruskeaa korttipohjaa ei meinaa erottaa mustasta taustasta :(


Tässä kortissa kaikki on Kivan Tähäreltä, korttipohjaa myöten. Ja tämän kuva on leikattu tuon ruskea-ruudullisen paperin toiselta puolelta.

Ei kommentteja: