perjantai 4. syyskuuta 2009

Ensimmäinen joulukorttini

Minä joka en pidä siitä, että joulusta hössötetään jo marraskuussa tein joulukortin tänään. Näin se vaan kortin tekijän on taivuttava jos ei meinaa tehdä kaikkia kortteja joulukuun puolessa välissä :)

Pääsin käyttämään uusia leimasimia, kuumailmapuhallinta ja Cuttista, kaikki siis uusia hankintoja.

Meni jo
63
Teksti on leimatti Indikadon leimasimella. Päälle hopea hileistä kohojauhetta. Korttipohja on itse leikattu ja nuutattu. Taustankin leimasin itse suoraan korttipohjalle. Lisäksi Cuttiksella tuo tummemman sininen tausta. Hion tuo tummansinisen taustapalan tekokynsille tarkoitetulla kynsiviilalla, kun ei vielä ole muuta hiontapalikkaa ja toimi hyvin :)


(Richard)

2 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tyylikäs ja hieno joulukorti!

AnnaManna kirjoitti...

Kaunis kortti ilman hörhellyksiä. Tuo leimasin on ihana <3
Ota mukaan raumalle, jos oot tulossa? ;)
Tulin ekaa kertaa kurkkaamaan tänne (löysin siis, koska olit kommentoinut), kirjoitan omaan blogiin parhaillaan jatkoa, tai kiitoksia kannustuksista... Kiitän kovasti sinuakin... Kiitos että uskalsit kommentoida.
Sanoit että kamppailet itsekin asioiden kanssa... Jos susta tuntuu, että haluat jutella, voidaan meilailla? Voisin sanoa, että oon rankan elämän, jo tässä vaiheessa, läpi käynyt, eikä loppua näy... saattaisimme olla vaikka sielunkumppaneita! :)