sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kukka

Tänään tein kortin taas hieman erillaisella tyylillä. Yksinkertaisuus on aina ollut minun mieleeni, nyt koitan saada sitä myös kortteihin. Tosin en ihan tyytyväinen ole tähän korttiin, mutta milloinkas olisin :) Kaksipuolinen teippi on nyt kaikki käytetty, pienen pieni pätkä sitä vielä on, mutta sillä tuskin saa yhtään korttia. Meinasin eilen laittaa tilauksen Paperinauhaan, mutta sieltä olikin tuo teippi loppu.. mitä mä nyt teen!?! Pakko mennä jonnekkin muulle ostoksille.

36

Kukkka on ihan omaa käsialaa. Tehty viidestä erillisestä terälehdestä ja erillisestä ympyrästä, jotka piirsin itse. Väritin Promarereilla, kahdella eri sävyllä. Koitin saada hieman sävyjä kukkaan, mutta aika heikosti onnistuin tuossa. No onneks väri on kuitenkin tasainen.

Tarkoitus on lisätä korttiin vielä teksti, oikeaan yläkulmaan, kunhan selviää minne ja kelle tämä menee :)Värit ei pääse oikein oikeuksiin kummassakaan kuvassa. Jouduin muokkailemaan aika paljon noita kuvia, jotta saisin edes suurin piirtein oikeat sävyt esiin.

Ei kommentteja: