lauantai 4. huhtikuuta 2009

Tyttö ja kakku

Pikkusisko täyttää pian 17v. Hän saapui viikonlopuksi Tampereelta Helsinkiin, äidin luokse ja päätin vierailla siellä tänään. Ei tuota siskoa tule muutenkaan liiaksi nähtyä ja nyt oli hyvä syy poiketa, kakkuakin oli tarjolla :)

Tämä oli siis se vierailu pk-seudulle kun mietin olisinko poikennut samalla sinne Variston Sinelliin. En kuitenkaan poikennut sillä rahatilanne on aika heikko, lisäksi aamulla väsytti ja halusin nukkua hieman pidempään. Ehkä mä sitten ens kuussa teen sinne ihan oman reissun, jos sitten olisi paremmin rahaa.

Seuraavan kortin vein sitten pikkusiskolle tuhansien halausten lisäksi. Tänne kommentoiva toinen pikkusiskoni Sea voikin sitten kertoa oliko tämä pikkusiskon tyylinen kortti :) Mä ainakin yritin :)

Meni jo
24

Nyt en jaksa luetella noita hankinta paikkoja kun en muista niitä kuitenkaan :)

Pitsi on taitettu hieman taustapaperin alle sillä en tykännyt sen mustasta reinasta. Ihan mukavasti se sinne sujahti, eikä edes kauheasti nostanut reinaa törrölleen.
Leimakuva väritetty Promarkereilla, paikoittain päälle lisätty Stickles Star Dust kimalleliimaa.
Nuo roikkuvat helmikorut tehty itse pujottamalla korupiikkiin helmiä ja viimeistelty pihdeillä, käytin ihan tavallisia työkaluja tuohon, en siis mitään erikoisia korupihtejä ja aika hyvää jälkeä sain. Tosin kuvastahan se ei näy kun tuo lenkit jää kukkien alle piiloon.

Olisin kovasti kaivannut tähän muutakin mustaa koristeeksi kuin vain tuon pitsin, mutta en omista mitään kivaa. Kukkiin mietin kanssa tuota "plingplingiä" eli kimalleliimaa, mutta unohdin sen sitten lisätä. Noista kukista tuli mun mielestä jotenkin "alastoman" näköiset.


Tämä kortti ei siis ole myynnissä, vaan meni pian 17v siskolleni.

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Aivan ihastuttava kaunis kortti ja kukatkin ihan kauniita! sisko varmasti tukkää!!

minde kirjoitti...

Hieno! Musta pitsi antaa tähän "sitä jotakin"...

sea kirjoitti...

Mä luulen, että sisko tykkää. Tossa kuvassa on vähän semmonen teini plikka ja semmonen se pikkusiskokin on. :)

Anna kirjoitti...

Kiitos AN ja Minde.. ja tietenkin myös sea! :)

Ilman tuota mustaa pitsiä toi kortti oli aivan liian lälly :)

Tämän mä siis vein jo tänään ja sisko kyllä näki kortin, ei se kauheasti mitään sanonut, mutta voi johtua siitä, kun täti oli vieressä höpöttämässä kovalla äänellään :) Äiti kyllä ihasteli korttia.

Mä katselin eilen noita leimakuvia ja kun tämän näin tuli heti pikkusisko mieleen :) Siispä kortti ja kyllä siitä mun mielestä aika siskon näköinen kortti tuli. Sopivasti herkkyyttä, mutta ripaus rajuutta mukana :)