tiistai 31. maaliskuuta 2009

Tyttö ja kukat

Tässä ensimmäinen kortti, Kortit samoista materiaaleista -haasteeseen. Materiaalien lähettäjä oli Saron joka järjesti tämän haasteen. Suuret kiitokset hänelle vallan ihastuttavista materiaaleista, joista syntyikin hieman tavoistani poikkeava väriyhdistelmä.


Olettaisin tuon leimakuvan olevan Whiff of Joy:n, noita kuvia oli kolme, kahdelle eri paperille leimattuna. Valitsin noista papereista sen sileän sillä väritin kuvan Promarkereilla. Lisäksi mukana oli nauhoja, kukkia, tarra helmiä ja tietenkin paperia, kahta erillaista. Noita helmiä oli komea erillaista, nuo epämääräisen väriset helmet on 3 kultaa ja 3 hopeaa.

23

Taustapaperi ei kyllä ole ihan noi kirkas kuin kuva antaa olettaa.

Käytin omasta varastosta vain nuo isojen kukkien keskustassa, helmien alla olevat lilat kukat, jotka ei edes kunnolla kuvassa näy. Lisäks tekstin tein itse tietokonetta apuna käyttäen.

Tein ohjelmaa apuna käyttäen ympyrän johon kirjoitin usean onnea ja väleihin aina tähden. Tulostin sen valkealle piirrustuspaperille ja värin varovasti Promarkeilla, samalla sävyllä kuin leimakuvan ruskeatkin. Leikkasin ympyräleikkurilla ja laitoin näkyviin vain osan, loput menivät kuvan taakse piiloon.

Harmillisesti asetin tuon tekstin hieman liian alas, olisi saanut olla hieman ylempänä tuossa kuvan reunassa. Nauha on kiinnitetty puikkoliimalla tuohon kuvan reinaan jotta ei menisi vinoon.

Mukana tässä haasteessa ovat myös:
Saron
Minna
Jasu

Linkitän heidän kortit sitä mukaa kuin ne ilmestyvät.

Tykkäsin kovasti tästä, vaikka onnistuin tuhraamaan kortin tekoon valtavasti aikaa. Kuva kortista muodostui oikeastaan heti, mutta jostakin syystä niiden paikalleen saaminen tuotti tuskaa, liimakin tappeli vastaan :)

Olen muuten nyt innostunut valtavasti laittamaan tuon leimakuvan vinoon, pitäisi kai välillä osata asettaa se suoraankin. Muuten nää kortit alkaa näyttämään kaikki samanlaisilta.

Sekin hyvä puoli tässä haasteessa kyllä oli, että melkein pakolla oli piti laittaa korttiin nauhaa, se kun tuppaa multa aina jäämään pois. Ja ihan hyväkin, että oli "pakko" laittaa, mun mielestä tuo nauha sopii tuohon kuin nakutettu.

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Hienon kortin sait tarvikepaketista tehtyä!Mielestäni tällaisissa vaihdoissa on hauskinta se että tarvikkeita ei tarvitse itse valita,helpottaa kummasti!!

Saron kirjoitti...

Todella upean kortin olet tehnyt!!
Minäkin sain lopulta kortin näkyville:) Tämä on kyllä ihana tapa tehdä kortteja, tykkään kovasti!! Laitan osoitetietoja tässä loppuviikon aikana, huomiseen tähtään:)

Anna kirjoitti...

Kiitoksia molemmille!

Juu tosiaan, kyllä se helpottaa valitsemaan materiaaleja kun ne annetaan valmiina, lisäksi saa vielä jotakin sellaista mitä ei itsellä ole ja sitä kautta uudet ideatkin heräävät.

Muutenkin kivaa nähdä mitä muut saavat aikaiseksi samoista materiaaleista.

Minäkin tykkään kovasti. Rupeaa varmaan harmittamaan kun tämä loppuu :) No onneks on vielä monta viikkoa jäljellä :)

Saron kirjoitti...

Täytyy vaan sitten laittaa uusi rinki pystyyn:) Saa ainakin materiaalit liikkeelle, alimmaisia hankintoja on kyllä jo ihan paikallaan vähän pöyhiä:)

Anna kirjoitti...

Mietin itsekkin josko laittaisi sitten jossain vaiheessa uuden ringin pystyyn, en vaan tiedä kuinka moni täällä käy, saanko osallistujia rinkiin :)

Juu tuota tavaraa alkaa kyllä kertymään, juuri pistin taas yhden tilauksen menemään :)

Minna kirjoitti...

Ihanan raikkaan kortin olet tehnyt. Oma korttini löytyy vihdoin ja viimein blogistani.