tiistai 3. maaliskuuta 2009

Tilaus Paperellasta kotiutui

Tänään tuli Paperellasta tilaamani tavarat, stumppi, kimalleliimaa, kukkia ja papereita.


Kaipasin kovasti niitä mustia ja valkoisia papereita, nyt niitä on.
Kukatkin oli loppu, nyt niitä on noin 600kpl, pitäisi hetkeksi riittää. Tosin kaikkia värejä joita haluaisin ei ole vieläkään :) Mustat, harmaat, valkoiset ja kirkkaan punaiset puuttuu vielä.
Kimalleliimaa minulla ei ennen olekkaan, pitää opetella käyttämään.
Stumppi, sama vika kuin kimalleliimankin kanssa. Tätä tosin en ole koskaan ennen nähnytkään. Muissa blogeissa noita tunnutaan käyttävän paljon värityksessä. Ehkä minäkin opin tai sitten en :) Eipä tuo paljoa maksanut jollei tule käyttöä.

Tällä viikolla pitäisi kotiutua vielä lisää koristeita, kahdestakin paikasta. Lisäksi pitäisi tulla taas leimakuvia. Niin ja leimasimiakin on jossain vaiheessa tulossa. Ne meinasin vallan unohtaa kun tein ennakkotilauksen niistä jo viime kuussa.

Hups, onpas tullut osteltua taas :)

Pitäisi kai taas alkaa urakalla väkertää kortteja ja vielä myymäänkin niitä jossain, jos meinaa varastoa kerran tällä tahdilla kasvattaa :) Hyvät myyntikikat on tervetulleita..

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Sama vika rahikaisella =) Kortteja tulee tehtyä mutta missä niitä voisi myydä? Minulla on kylläkin huuto.netisää myynnissä ja muutaman olen saanut myytyä...
Stumppi on kyllä oiva väline värittämisessä jos levitän värin öljyn kanssa, hieman vaatii opettelua mutta väärtin arvoinen apu!
Minulle on myös tulossa leimasinkuvia ja odottelen leimasisia jospa pian tulisivat koska niitten pitäisi suomessa just olla =)
Askartelu iloa!