keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Kortti äidilleni

Tällä kertaa tälläinen kortti Jehkottaren haasteeseen, CardCallenge # 46

Meni jo
16

Leimakuva jostakin, väritetty Promarkereilla
Kukat Paperellasta, Prima, sarjan nimeä on muista.
Perhonen Paperinauhasta
Taustapaperi Papermania, Retro Floral paperilehtiöstä
Teksti vanhaa varastoa, kuten nallen takana olevat paperisuikaleetkin

Unohdin ottaa kortista tarkempaa yksityiskohtaista kuvaa tai oikeastaan kuvasin sen jo, mutta en jaksa enää tänään siirtää sitä koneelle, joten palaan asiaan huomenna.

Edit. Tässä tulee lupaamani kuva yksityiskohdasta


Käänsin nuo koristeet ja tekstin "ympäri", joten pientä muokkausta malliin jälleen :) Kuvassa toinen kukista näyttää epäilyttävästi lähes mustalta vaikka oikeasti onkin vain muutaman asteen tummemman ruskea kuin tuo nalle ja pohjan ruskea.

Tämä kortti ei ole myytävänä sillä se menee äidilleni jolla on muutaman päivän päästä syntymäpäivä.

Tänään tuli kasa tilattuja juttuja, mutta koska olen nukkunut viime yönä huonosti ja herännyt jo viiden jälkeen, menen nyt nukkumaan ja laittelen huomenna tarkempaa tietoa tänään saapuneista tilauksista.

Kamalasti tekisi mieleni tilata myös Pandurolta, mutta heillä on 50e raja tilausten suhteen. Joten ei ainakaan enää tässä kuussa sen suuruista tilausta. Muutenkin kyllä hieman kallis keikka tilata tuon verran yhdestä paikkaa kerralla.. Siellä olisi vaan niin paljon sellaista mitä tekisi mieli, joten kaipa se on keskitettävä joku kuukausi hankintansa sinne :)

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Tästä kortista tykkään tosi paljon; Ihana leimakuva, raikas taustapaperi ja ihanat koristeetkin:) kiva kun osallistuit haasteeseen!

AN kirjoitti...

Kivan kortin äitisi saa!!:)

Android application developer kirjoitti...

keep up the nice work, and I will be a frequent visitor for a very long time.This is a really good read for me. Must admit that you are one of the best blogger I have ever read. Thanks for posting this informative article.