perjantai 24. syyskuuta 2010

Sinistä rakkautta

Askarteluviikonloppu meni jo aikoja sitten ja minä olin tosiaan mukana perjantai-lauantain, mukavaa olisi ollut jäädä myös sunnuntaiksi, mutta tällä kertaa mä priorisoin kodin, miehen ja levon tärkeämmäksi. Meno on ollut niin kiireistä monta viikkoa etten ole kotona kerinnyt miehen kanssa olemaan ja nukkuminenkin on ollut sitä sun tätä. Ja nyt sitten olen jälleen flunssassa, vajaa kuukausi sitten alkoi edellinen :( En tiedä johtuneeko kiireestä ja huonosti nukutuista öistä vai olenko vain saanut töissä jonkun tartunnan, mahdollisesti hieman molempia.

Tuolla Vihdissä oli kuitenkin tosi kiva käydä ja oli mukava tavata muita askartelijoita. Kuvia mulla on tapahtumasta tasan yksi ja sekin kännykällä otettu.. mä vaan unohdin kuvailla vaikka mulla kamera olikin mukana. Joten jos joku tahtoo lahjoittaa minulle muutaman kuvan omiin arkistoihini niin olisin todella otettu :) Askarreltuakin siellä tuli, taisin tehdä viisi korttia tuon pe-la aikana, vähän tuo oli joihinkin muihin ahertajiin, mutta itse olen tyytyväinen omaan saaliiseeni. Julkaisen niitä sitten muuten täällä pikkuhiljaa, en tykkään edelleenkään tunkea kuin yhden kortin per postaus.

Vihdissä meille oli tarjolla myös ohjelmaa.

Perjantaina meille jaettiin "roskispussit", eli sponssoreiden: Purppurataivas, Askartelu Sinisiipi, Villakeiju, Paprus ja Paperikierre järjestämä pussi jonka sisältöä käyttäen oli tarkoitus tehdä kortti ja halutessaan useampikin, omista varastoista sai/piti ottaa korttipohja, kuva ja kimalteita jne. Muuten kortin kaikki materiaalit piti olla roskispussista. Ahkerimmat tekivät tuosta pussista vaikka kuinka monta korttia, itse sain kuitenkin aikaiseksi kaksi täysin tuosta pussista ja yhden johon lisäsin kartonkia ja yhden jossa käytin joitakin jämäpapereita jotka jäivät yli edellä mainituista.

Perjantaina saimme myös mallihaasteen jonka Eleonora oli tehnyt. Näistä korteista arvottiin voittajat ja itse sain "ensimmäisen" palkinnon, siis minä joka en koskaan mitään voita. Palkinto sisälti kaksi Purppurataivaan sponssaamaa I brake for stampsin leimasinta. Tuon kortin julkaisen palkintoineen sitten myöhemmin.

Lauantain haasteisiin en kerinnyt sitten enää mukaan, kun piti lähteä kotiin.

Perjantaina meidät jaettiin myös ryhmiin joiden oli tarkoitus demota lauantaina muille. Minun ryhmäni (minä, Minna ja Sammacco) demosi siitä kuinka tehdään tausta kohojauheen ja musteen avulla. Nyt en saa päähäni onko tuolla tavalla jokin nimi, mutta siinä siis valoiselle paperille kohotetaan jokin kuva/kuvio ja mustetta päälle levittämällä saadaan tuo kuvio näkyviin ja paperille väriä. Minna ja Sammacco demosivat ja minun tehtävänä oli toimia äänenä :)

Tässä siis toinen virallisista roskiskorteista.

Myyty

 154

Tuo nauha jota käytin oli alkujaan jotakin organsakukkanauhaa, sen reinoissa oli tuollaista "pitsiä" jonka sitten revin pois siitä nauhasta ja käytin vain tuon pitsi osan. Tekstisydän on leimattu sinisellä musteella ja kohotettu kohojauheella, kuten myös leimakuvan reinat. Puhaltimeni olikin Vihdissä kovassa käytössä sillä viidestä kortistani neljässä olen puhallinta käyttänyt. (+ ne kaikki roskikseen päätyneet räpellykset :)


Leimakuva: I brake for stamps

Ps. En ole unohtanut sitä arvontaa, en vain ole saanut aikaiseksi hankkia siihen palkintoa :) Joten kunhan sen saan aikaiseksi niin arvonta on tosiaan tulossa.. niin ja kunhan keksin arvonnan säännöt, en nimittäin tahtoisi "pakottaa/juonitella" ketään lukijakseni.

6 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Kiva oli nähdä! Voit ladata blogistani leirikuvia jos löydät sieltä sopivia, upea kortti,-))m

Riina kirjoitti...

Tosiaankin oli kiva nähdä livenä.

Korttisi on kyllä hieno.

Pihku kirjoitti...

Hieno kortti!!! Kauniin värinen. Oli kiva tavata :)
Otin yhteensä 58 kuvaa minulta saa kuvia jos haluaa, osa on blogissa, sieltä saa tai sitten voidaan sopia jotenkin muuten.

Anna kirjoitti...

Voi teitä ihanaisia!

Ja oli todellakin aivan mahtavaa nähdä teitä livenä! Nyt kun vielä osais liittää kaikkien nimet oikeisiin kasvoihin :)

Viipula kirjoitti...

Upea sininen unelma!

SannaS kirjoitti...

Tosi kaunis kortti!! Ihana sininen unelma (just niinku Viipula sanoi)!! =)