keskiviikko 11. elokuuta 2010

Jokainen tarvitsee..

Huh, onpas täällä ollut hiljaista. Kesä on mennyt muuttolaatikoita purkaessa ja huonekaluja kasatessa, kesälomakin tuli vietettyä ja töissä ollaan jo toista viikkoa. Muuttolaatikoiden purkaminen on seissyt nyt sen saman verran kun on töissä tullu oltua, ei ole töiden jälkeen enää oikein jaksanut.

Mut onneks kesä on ollu täydellinen säiden puolesta! Minä olen nauttinut, enkä ole valittanut :) Jossakin kohtaa olis ehkä saanu jotain enemmän aikaiseksi jos ei olis ollu niin lämmin, mut ehtiihän tuota.

Minnan materiaalikuori vol2 pyörähti tuossa ihan äskettäin luonani ja innostuin kovasti tekemään kortteja, piti kiireella kasata uusi työpöytäkin ja purkaa askartelutavarat ihan tuon kuoren saapumisen takia :) Ikävä kyllä en muista nyt kuinka monta korttia tein noista materiaaleista, aika monta kuitenkin, enkä harmi kyllä ole edes kuvannut kaikkia vielä (mun valmiit kortit on juuri nyt töissä, joten en voi edes korjata tilannetta). Tosin en muutenkaan halua julkaista kaikkia kerralla, mulla kun on tää politiikka, et maks yksi kortti päivässä :) Joten tiputtelen niitä pikkuhiljaa tässä kunhan saan muokattua kuvia ja tietysti kuvattua ne loput.

149

Kuoresta otin korttiin tuo stanssatun sydämen, tekstin, alimmat kukat ja tuon helmikoristeen. Tuota helmikoristetta muokkasin itse hieman :)

Kortin taustapaperina olen käyttänyt helmiäiskartonkia.


Osaako joku kertoa kenen tuo teksti on ja onko niitä vielä ostettavissa jostakin?

2 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Voi kun kaunis kortti!! Aivan ihana!!! =)
..tuo teksti on stempelkellerin seteistä ja heidän sivuiltaan löytyy.. =)

Anna kirjoitti...

Sinä se et petä koskaan :) Kiitos!!

Arvelinkin tuon olevan Stempelkellerin, muistin nähneeni sen jossakin, en vaan muistanut missä :)