torstai 10. kesäkuuta 2010

Joskus kuuluu hups ja oho!

Joskus ei vaan onnistu, joskus olisi parempi lopettaa ennen kuin on aloittanut, joskus kaikki vaan menee pieleen.. tänään on se joskus. Kaiken lisäksi kyseessä oli Kortit samoista materiaaleista, joten ei oikein voinut heittää korttia ikkunasta pihalle, vaikka mieli kyllä teki, vaan häpeillen se on täällä esiteltävä :) Olkoon vaikka muille itsetunnon kohottajaksi ja minulle vastaaviin tilanteisiin lohdutukseksi ja esimerkiksi ettei tämän enempää vaan voi pieleen mennä :)

Kaiken uhalla aijon laittaa tämän myös kahteen haasteeseen mukaan, koska niiden pohjalta tätä kerta läksin tekemäänkin :) Koukussa kortteihin haasteessa oli mallipohja ja sitä mukaillen tämä on tehty, oikeastaan pitäisi sanoa mokaillen. Lisäks sieltä löytyy Miian Väritellään leimakuvia haaste jossa on haasteena käyttää kolmea väriä; valkoinen, vihreä sekä oranssi. Niissä molemmissa siis mukana.

Myyty

142

Eli, aloitetaanpa sitten. Leimakuvan väritys epäonnistui, koska päätin jostakin syystä lisätä siilin piikkeihin mustaa väriä, sehän loisti tyhmästi sitten kilometrien päähän. No mikäs siinä Promarkereilla saa vaaleampaa väriä käyttämällä kivasti tummaan sekoiteltua ja häivyteltyä.. paitsi et jonnekkinhan se musta sitten sitä harmaata pakeni.. tietysti yli reunojen. Huoh! No mutta, Blenderillä reinoja siistimään, vaan ei se riittänyt. Noo jos leikkaisin kuvan reunoja myöten. No kuka käski leikata ihan reunaa myöten, sehän näyttää tyhmältä.

Tässä vaiheessa mä sitten melkein jo luovutin, mut ajattelin et ehkä mä saan tän vielä pelastettua... Luulo ei vaan ole tiedon väärtti.

Sitten lähdin leikkaamaan taustapaperia haasteen mallin mukaiseksi.. ööh ensimmäisen leikatun sivun jälkeen huomasin leikanneeni väärin, vaan minkäs tee, puolet paperista on jo tuhottu, eikä uutta samanlaista ollut. Okei josko sitten laitetaan hieman erikoinen muoto, tuumasi epäonninen askartelija :) Liimaanpa tuon vihreän boordin tuohon valkoiseen, oho, meni liimat väärään kohtaan.. Ja niin se sitten jatkui kunnes tuli aika kasata kortti.. Hups! Toi boordi meni hiukan väärään kohtaan. Toinen hups, toi siili meni liikaa oikealle ja liikaa kallelleen. Jälleen hups, teksti tuli liikaa vasemmalle. Hups, liimasin noi helmet vinoon jonoon. Hups, en osannut ottaa edes kunnon kuvia.

Väritin kuvan siis Promarkereilla. Kohotin 3d tarrapaloilla aluksi taustan ja boordin, sitten niistä vielä kerroksen ylemmäksi siilin, lakin ja tekstin.Nämä epäonniset materiaalit minulle lähetti Paulette. Kiitos hänelle ihanista materiaaleista jotka siis vasta minun käsissäni saivat mustan varjon ylleen :) Paulette on tähän täyyyysin syytön!!


Vai mahtoiko se musta varjo sittenkin tulla jo postissa jossa yksi helmi oli haljennut.. No epäonnistuminen on kuitenkin ihan omaa syytäni joten turha hakea syyllistä tai syyttää ketään muuta :)

Omista materiaaleista otin tällä kertaa vihreää kartonkia jota on taustapaperin ja tekstin alla. Helmistä poistin kullanvärin kynsilakanpoistoaineella.

Onneks ringin muut jäsenet ovat onnistuneet paaaaljon paremmin :)

Nämä olivat muuten ringin viimeiset materiaalit. Haikeana hyvästelen tämän ringin. Suuret kiitokset kaikille teille mukana olleille! Oli mukavaa, oli ihanaa ja tämän voisi joskus ottaa uudestaan! Kaikki materiaalit olivat mukavia ja ihania, jotkut ehkä hieman haasteellisia, mutta ihania ja mukavia silti. Ja mitäs sitten vaikka olivatkin haasteellisia, sehän on osa tämän ringin suolasta, osa kaikkea tätä hauskuutta. Kiiitos vielä kerran anninaa, An ja Paulette!

Ps. Nyt olisi kiva kuulla palautetta jos joku meni teidän mielestä mönkään tai jos on kiiteltävää.. tai sitten ihan muuten vaan :)


Ja sori tää kilometri postaus.. mä olen ollu koko viikon kotona sairaslomalla ja moottoriturpa ei ole päässy pälättämään kenellekkään kun mieskin on tehny 12h töitä ja käyny kotona vaan nukkumassa :)

Leimakuva: Penny Black
Tekstileimasin: ?

6 kommenttia:

Sinttu kirjoitti...

Ihan turhan kriittinen olet, kivan ja pirteän kortin olet saanut aikaiseksi! :) Ja mikä mielestäni tärkeintä: kortti näyttää siltä, että juuri tällainen siitä oli tarkoituskin tulla ;) Eli mahdollisia mokailuja tuskin huomaa itsesi lisäksi kukaan muu!
Mutta niin, onhan toki jokaisella niitä päiviä, kun mikään ei suju. Aika saavutus kuitenkin, että sellaisenakin päivänä saa näin hyvää jälkeä aikaiseksi.

anninaa kirjoitti...

Samaa sanon kuin Sinttukin, kortista ei ainakaan kuvasta näe, että olisi mokia tapahtunut. Minä mietin korttiasi katsellessa, että miksi en itse keksinyt leikata siiliä irti, se on jotankin eläväisempi noin irrallaan.

MInulla ei ole mitään negatiivista palautetta annettavana ringistä, positiivista ainoastaan. Ihania ja haastavia materiaale ja on olut ilo seurata mitä toiset ovat materialeista saaneet aikaiseksi :) Kiitos kun järjestit ringin!

SannaS kirjoitti...

mitä höpötät, täähän on IHQ!! Tosi magee!! =)

A-L kirjoitti...

Pidin kortistasi, - juuri tuon erilaisuuden vuoksi. Joskus on kyllästynyt ennalta-arvattaviin kortteihin. "Epä"onnistu toistekin!
Aurinkoa! al

Anu kirjoitti...

Minä (satunnainen askartelija) tutkin korttia oikein lukulasien kanssa ja ihmettelin mikä siinä on mukamas mennyt vikaan. Höh! Kaikki näyttää niin ihanalta että voi mahoton sentään!

Tykkään!!!

Anna kirjoitti...

Kiitti teille kaikille! Sitä rupeaa onneksi näkemään itsekkin kortin hieman eri tavalla jonkin ajan kuluttua ja varsinkin tuollaisten kommentien jälkeen.. Kiiitos!

Onhan se totta ettei kukaan varmasti näe noita epäonnistumisia, ne on vain tekijän tiedossa. Tämän kortin tekijä on vaan niin täydellisyyteen pyrkijä ja mahdottoman kriittinen omille töilleen, ettei osaa väittää korttia onnistuneeksi jos se on syntynyt sarjasta epäonnistumisia :)

Mutta onneks on ihania kommentoijia! Olette aarteita kaikki!