lauantai 29. toukokuuta 2010

Apinapoika ja kortit samoista materiaaleista

Kortit samoista materiaaleista ringin toiset materiaalit laittoi anninaa. Suuret kiitokset hänelle ihanista materiaaleista jotka polttelivat näppejä koko viikon, aikaa ei vain tahtonut olla, eikä voimia sillä töissä oli sekä kevätretki että kevätjuhla tällä viikolla ja minä vielä aamuvuoroissa koko viikon, huh huh. Nyt lauantai aamuna mä heti herättyäni teinkin sitten kortin :)


Tällä kertaa kortissa ei ole mitään omista varastoista lisättyä (paitsi korttipohja). Aikapaljon jäi materiaaleja yli, erityisesti mainitsen kukat jotka jäi taas käyttämättä, mä kun en vaan osaa laittaa niitä poikien kortteihin. Ehkä siinä olisi minulle haaste voitettavaksi :)

Myyty

137
 

Kulmissa olevat ruskeat ja siniset koristeet on tuon vihkoreinaleikkurin "ylijäämiä/reikiä". Kohotin tuon ruskean pohjan ja tuon sinisen pohjan tarrapaloilla.

 

Väritin kuvan Promarkereilla ja osallistun kortilla myös Passion for Promarker haasteeseen 53, jossa vietetäänkin haasteen 1-vuotis syntymäpäiviä.

Mukana ringissä myös

He ovat kaikki tehneet aivan upeita kortteja!

Leimakuva: Whiff of Joy

5 kommenttia:

Anja's KortKreasjoner kirjoitti...

Gorgeos and fun card, love the colouring. Thank you for joining us at PfP this week, and good luck.
Hugs Anja

Piitu kirjoitti...

Aivan ihana värikäs kortti! Hieno on ilman kukkiakin =)!

Julie kirjoitti...

Delightful - such fun!! Thanks for joining in with our celebrations at PFP this week - best of luck!! Juliexx

Maaret kirjoitti...

Hauska, hyvän tuulen kortti! Kivasti olet pilkkonut leimakuvan kolmeen osaan ja väritys kaunista katseltavaa:)

The Crafty Den kirjoitti...

Hi Anna, what a fun card. Love the cute image and your colouring is fab. Thanks for joining in with our anniversary challenge over at PFP this week. Hugs, Denise x