maanantai 15. maaliskuuta 2010

Onko se aurinko vai kuu?

Tänään saapui saksan tilaus, mutta tajusin tietysti vasta nyt ettei mulla ole noihin kaikkiin Ez mountia. No, en mä niitä just tänään olis kyl muutenkaan laitellu, välillä pakko valmistella töihin juttuja ja samalla kun loru-/laulupusseja jms. teen niin lyhennän yhdet housutkin. Siis ainakin näin suunnittelen, vaikka voi olla ettei niitäkään jaksa tehdä vaan jumitun tähän koneelle :) Ehkä parempi siirtää se Ez mountin tilauskin huomiselle et saisin edes jotain aikaiseksi. Tosin kyllähän mä saisin kaksi teksti läpykkää mountattua, joten eihän mulla ole mitään kauheeta hätää ja paniikkia.

Mutta, kun kerran noita julkaisemattomia kortteja on niin laitetaanpa jälleen yksi esille.

103.

Tarralappuja käytin tässä useammankin. Puun lehdet on tehty pilkkuleimasimella, sillä itse puuleimasimessa ei ole lehtiä. Väritetty koko kuva väritetty leimasinmusteilla.
 

On siinä pari pikku virhettä, siksi esim tuo teksti on sijoitettu noin ylös :) Ja tuo keltainen möllykkä yrittää kovasti esittää aurinkoa.. vaan kuulta se kyllä taitaa enemmän näyttää. Yritin kyllä epätoivoisesti levitellä keltaista väriä myös möllykän ympärille, mut en raaskinu kauheen rajulla kädellä sitä tehdä. 
(klikkaamalla kuvia näet ne isompana ja tarkempana)

Leimasimet:
Puu: Inkadinkado
Pilkut: Artemio
Teksti: Taitopuoti Paperinauha -2009-

1 kommentti:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

iso kiitos posti tuli eilen! piristi kummasti saada postia!