lauantai 13. maaliskuuta 2010

Omat kukat

Taas lisää näitä kortteja joita olen tässä oikein urakalla tehnyt. Tänään en ole tosin yhtään korttia tehnyt ja luulenpa etten edes tee, sillä on kohta viikon ollu pientä päänsärkyä ja taas on. Nyt alkaa olla mehut loppu. Päänsärky johtuu luultavasti huonosta nukkumisasennosta, joka taas johtuu siitä en olen joutunut kohottamaan nukkumisasentoani, joka taas johtuu närästyksestä, joka sai alkunsa vatsataudista, jonka sain töistä. Jotenka, hauskaa on ollut, mut toivon et tää hupi loppuis jo :)

Myyty

100.

Tämä onkin hyvin hyvin yksinkertainen kortti, mutta itse kyllä tykkään. Nuo kukat olen itse tehnyt retrokukista. Tausta on helmiäskartonkia ja siihen hieman meikkisienellä sivelin mustetta. Ihan pelkästä kokeilusta sai tämäkin kortti alkunsa, mutta tuli sitten sellainen, että näitä voisi tehdä enemmänkin eri väreillä.


Näyttäisi olevan 100 kortti tässä blogissa, ei mitenkään järin paljon kun blogiakin on pidetty jo yli vuosi. No, minä tosin en joulukorttejakaan niin kamalan paljoa tehnyt, että olisin niillä voinut määrää suuremmin korottaa :) Toisaalta on ollut aikalailla inspis kateissa.. ja mihinkä minä noita kortteja nyt niin paljoa tarvitsisinkaan kun en niitä oikeastaan edes myy missään, tuolla ne laatikoissa odottelee josko jollekkin kelpais, vaiko eikö.

6 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hienot nämä sun kukat. Upea kortti muutenkin ;)

Västäräkki kirjoitti...

Aivan ihana kortti, tosi rauhallinen tunnelmaltaan ja kaikki sopusoinnussa keskenään. Kukat ovat upeita! Tosi kaunis!

Laatikkoon minäkin kortteja teen. Joskus olen myynyt lasten luokkaretkien hyväksi myyjäisissä, joskus joku ostaa. Olen opetellut myös lähettämään kortteja ihan muuten vaan. =) Eipä tuo korttikasa haittaa, pääasia on se ilo, joka näiden tekemisestä tulee.

Iloa ja valoa sinulle!

Piitu kirjoitti...

Voi, että tosi hieno! Yksinkertaisen tyylikäs.. etten sanoisi =)!

Taava kirjoitti...

Ajaton kortti, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kukat ovat tyylikkäät.

SannaS kirjoitti...

WAU!! Upea tyylikäs kortti ja upeat kukat!! täytyypä itsekin joskus testata.. =)

Anu kirjoitti...

Vautsi vau! Tosi hienot kukat! Tyylikäs kortti, joka sopii lukemattomiin tilanteisiin.