perjantai 12. maaliskuuta 2010

Magnolia haaste #6

Into jatkuu yhä, tosin kohta olen varmaan tehnyt kortteja ähkyyn asti. Päätinkin tehdä vielä yhden haastekortin ihan senkin vuoksi, että jos into lakkaa niin en sitten ole taas pitkään aikaan osallistumassa :) Harmillista kyllä totesin tuota korttia tehdessäni myös sen, ettei nuo mallihaasteet taida olla oikein se mun juttu, ne rajottaa mua liikaa ja monesti niissä on aivan liikaa yksityiskohtia mun makuun, sanalliset haasteet tai noi bingohaasteet on ihan ok Tai sit mun vaan pitäs opetella tulkitsemaan mallihaasteita hieman eri tavalla. No, onneks niihin saa osallistua just niin usein kun itse tahtoo :)

Eli se siitä löpinästä ja sitten itse asiaan :)

Osallistun tällä kortilla Magnolian haasteeseen. Päätin taas suunnata kortin miehelle, sille haasteellisimmalle ryhmälle, tällä kertaa hieman vanhemmalle.
99.

Jätin kortista pois tekstin ja mallia uhmaten aijon laittaa sen tulevaisuudessa tuohon lipareeseen joka näkyy tuon miehen alta. Odotan vain sitä hetkeä kun keksin kortille käyttöä.. tai sitten jos kyllästyn odottamaan leimaan siihen jossakin vaiheessa joko suomenkielisen tai ruotsinkielisen tekstin, vielä kun en osannut päättää kumman ja mitä :)


Kuvaleimasin: Magnolia

4 kommenttia:

Annennäpräilyt kirjoitti...

Kauniit väritt ja käy tosi hyvin miehelle, sille vanhemmallekin, kun kaikki härpäke on jätetty minimiin:), tykkään

Maaret kirjoitti...

Juuri niin kuin Annennäpräilyt jo mainitsi, korttisi sopii upeasti vanhemmallekin herrashenkilölle. Sitäpaitsi on todella kiva nähdä kortti minimaalisilla koristuksilla, itse kun aina tunken kortin täyteen kaikenmaailman tavaraa, usein enemmänkin kuin olis tarpeen, hih:)
Leimakuvan väritys on yhditetty tavattoman kauniisti taustapaperiin ja tekstuuripintaiseen kartonkiin(tai toisinpäin:) Lopputulos on hillitty ja tyylikäs!

Carola kirjoitti...

Upea kortti! Tosi hauska ja hienosti väritetty kuva.
Minäkin teen välillä hyvin selkeitä vähin koristein olevia kortteja. Aina ei huvita taikka keksi mitä laittaisi, tai ei vaan mikään tunnu istuvan korttiin. Mutta sitten kun välillä tekee simppelillä linjalla niin sitten taas tuntuu hyvälle koristella enempi. On tosi hyvä olla myös tällaisia vähemmän lapsellisia kortteja. Miehille kun ei oikein noita pitsejä ja hörhelöitä viitsi antaa. Tykkään kortista :)

SannaS kirjoitti...

Todella kaunis ja tyylikäs kortti!! Tykkään!! =)