lauantai 5. joulukuuta 2009

Valkoinen joulukortti

P*skarteluhaaste # 17 aiheena oli valkoinen joulukortti. Enpä ole ennen vielä noihin haasteisiin osallistunut vaikka monta kertaa on pitänyt. Nyt kuitenkin osallistuin kun vihdoinkin iski inspiraatio ja valkoinen joulukortti on ollut jo pitkään idealistalla.

Meni jo
78
Yksinkertaista jälleen :)

Kohokuvioitu taustapaperi ja tekstipaperi kohotarroilla kohotettu. Leimasin FinnStamper.


Sitten itseasiaan.. tulipas laiminlyötyä tätä blogia pitkän aikaa. En minä minnekkään hävinnyt vaikka itsekkin sitä välillä melkein epäilin, alkoi mennä usko motivaation löytymiseen. Reilun kuukauden olin melkein kokonaan katsomatta omaan blogiin, enkä sinä aikana myöskään tehnyt yhtään korttia. Iski totaalinen ähky. Vaikka istuin tässä koneella askartelutavaroiden piirittämänä en suostunut katsomaankaan niihin päin, välttelin katsellaani kaikkea mikä liittyy askarteluun. Ikiväkyllä ähky oli niin paha etten muidenkaan blogeja kauheasti lukenut, joten nyt onkin ollut aikalailla kirittävää :) En oikein tiedä mistä tuo ähky johtui, ehkä syksystä, ehkä ei, ei vaan napannu yhtään.

Toissapäivänä iski kuitenkin kiinnostus, sain tehtyä silloin yhden kortin ja useaa suunniteltua. Eilen sitten töissä päässäni vilisi ideoita ja sormet syyhys päästä niitä toteuttamaan :) Tosin en mä sitten illalla saanu toteutettua yhtäkään niistä ideoista, toteutin uusia ideoita jotka vaan tunki päästä :) Viisi korttia sain eilen tehtyä ja ideoita olis vieläkin vaikka kuinka. Harmikseni edessä on aika kiireinen viikonloppu, joten en ehkä saa tehtyä yhtään korttia. Lisäks tuo muiden blogien lukeminen vie nyt hiukan aikaa :)

Mitäs muuta tässä välissä tapahtuikaan sitten.. Tontilla on alkanut tapahtumaan, perustusten kimpussa ollaan vihdoinkin. Entinen työkaveri sai vauvan, Mieheni velipuoli sai vauvan ja minä sairastin mahdollisesti sikainfluenssan. Kummipojan synttäritkin oli ja huomenna menen sinne kyläilemään. Kerronkin siitä sitten ehkä huomenna lisää, tänään ei voi jos vaikka joku tuttu tänne eksyisi :)

Muutamaan haasteeseenkin on muuten vastaamatta. Koitan saada niihin vastattua mahdollisimman pian. Suuret kiitokset haastajille! Kymmenkunta korttia on julkaisematta. Osa korteista jopa kuvaamatta, toivottavasti kamera toimii jotta saan ne kuvattua. Ja mikä tärkeintä, veronpalautukset on tullu :)

(Kimmen)

2 kommenttia:

Tanjuska kirjoitti...

Oih miten kaunis kortti..=)

Maaret kirjoitti...

Tyylikäs kortti :)