maanantai 14. joulukuuta 2009

Kultainen kuusi

Nyt on sitten joulukortit kirjoitettu, kaksi vielä kuitenkin jäi ja ne pitää laittaa sitten tavallisella postimerkillä, mies keksi vielä kaksi tänään ja enhän mä ollut jaksanut tehdä enempää kuin tarvittavan määrän :) No, nuo kaksi pitää koittaa tehdä tässä lähipäivinä, mutta nyt aloitan sitten julkaisemaan näitä jo tehtyjä kortteja, vaikka kaikkia en voi vielä julkaista, kun saajat saattaa käydä täällä piipahtamassa.

Alunperin mun piti tehdä tuttavilleni kolme tai neljä mallia joista sitten tekisin yhteensä tarvittavan määrän kortteja, mutta sitten iski laiskuus ja oli kasaantunut nurkkiin jo valmiiksi tehtyjä, joten käytin niitä. Alkujaanhan mun piti mennä noita sekalaisia myymään, mutta iski se ähky ja jäi sekin suunnitelma.. harmi.

Meni jo

80

Tätä mallia onkin blogeissa paljon näkynyt, itsekkin tein näitä useamman. Helppoja tehdä.

Cuttiksella siis mankeloitu tuo kuusi ja meikkisienellä levitetty mustetta kuusen päälle ja kulmiin. Lopuksi lisätty nuo kultaiset puolipallot. Tein tämän yksilön helmiäiskartongille ja musteen väri on oikeasti ruskea, ei kulta, vaikka se hieman kullalta näyttääkin :)


(Pappa)

Ei kommentteja: