lauantai 24. lokakuuta 2009

Kiiltävät kukat sinisellä taustalla

Tänään oli hyvä päivä, me saatiin vihdoin rakennuslupa! Vielä tarvitaan aloituskokous ja sitten alkaa todella tapahtumaan. Jotakin pientä ennakko valmisteluja tontilla on jo ollut, mutta vielä ei ole päästy sinne mitään rakentamaan. Kohta päästään :)

Seuraavan kortin tein jo jokin aika sitten. Vielä olisi muutama vanha julkaisematta ja uusia pitäisi jaksaa tehdä. Toivottavasti motivaatio ja innostus alkaa tästä kohta taas nousemaan. Tai sitten kaikki aika menee suunnitellessa tulevan talon sisustusta :) Tosin ei nyt sekään oikein jaksa innostaa.. ehkä sitten kun oikeasti näkee kuinka seinät nousee ja katto kohoaa tontilla, ehkä se sitten piristää.

Myyty
76
Kukat leimattu VersaMarkilla (Frost, jota ei siis järin tuosta erota) ja kirkasta kohojauhetta päälle, alla siis valkoinen paperi. Kuumuutta kestävälle alustalle Distress Ink, Fared jeans mustetta ja suihkutus vettä päälle. Kastoin paperin siihen ja kuivatin kuumailmapuhaltimella. Yön yli kirjojen väliin painumaan ja sitten samaa sinistä mustetta vaahtomuovipalalla kuvan reinoihin. Kasa kartonkeja ja näin syntyi valmista. Aukeaa taas alhaalta.

Tuohon ei tosin kauheasti tullut eroa olisiko tuon värittänyt kokonaan vaahtomuovipalalla, sen verran heikosti näkyy veispisarat tms. joita tulee tuolla "musteen suihkutus" tavalla. Onkohan tälle tekniikalle joku hieno nimi olemassa?

Ei kommentteja: