tiistai 25. elokuuta 2009

Kukka keltaisella

Nyt on päivitetty Meni jo- osioon kaikki myydyt kortit. Anoppi sai jonkusen kortin myytyä ja yksi niistä on seuraava jota en ollut kerinnyt täällä edes julkaisemaan.

Myyty
61

Kortti on hyvin yksinkertainen ja jälleen ilman tekstiä. Keltaisen mulperipaperin päällä oleva koriste on valmiina ostettu, myös korttipohja on ostettu valmiiksi stanssattuna.

Ja vaikka helpolta tuntui niin sain turattua tämän kortin kanssa aivan liikaa aikaa. En meinannut saada suoria reunoja millään tuohon keltaiseen osaan, enkä sitten myöskään ruskeaan kartonkiin.

Nyt iski vain paniikki, muistinko laittaa tämän kortin sisälle koristeen jotta siihen voisi kirjoittaa, tuon kohotetun pohjan päälle kirjoittaminenhan ei ehkä ole niin miellyttävää. Voi hitsin vitsi jos se jäi laittamatta, tarkistaa kun en enää voi. Useinhan se tosin on niin, että jonkun asian on tehnyt vaikka sitä ei muistakkaan, joten toivotaan, että nytkin on niin.


Tein eilen tilauksen Taitopuoti Paperinauhaan, tuli aika tyyris tilaus, vaikka en vieläkään tilannut cuttista. Pitää kai myydä lisää kortteja jotta saa nekin rahat takaisin mitä eilen tuhlasin ja rahaa ostaa vihdoin se cuttis ja siihen paljon kivoja härpäkkeitä :)

Ei kommentteja: