perjantai 21. elokuuta 2009

Haipakkaa

Nyt on ollut töiden jälkeen sen verran väsynyt etten ole kortteja oikein saanut aikaiseksi tai sitten en vaan ole jaksanut siirtää niitä kameralta koneelle ja julkaista, toisin sanoen olen unohtanut julkaista ne. No, pari kuvaa korteista tuolla odottaa julkaisua, koitan saada ne nyt viikonlopun aikana koneelle asti ja sitten tänne blogiin. Valmiit kortit ovatkin tällä hetkellä anopilla kun hän lupaili niitä viikonloppuna myydä, katsotaan saako kaupaksi :)

Töissä on ollut välillä aika haipakkaa tai muuten väsyttävää. Töiden jälkeen olen sitten joussut asioilla ja loppu illan tuojottanut konetta tekemättä mitään järkevää ja unohtaen kaiken järkevän. Ehkä tämä tästä vähitellen, tosin ensi viikko on aamuvuoroja joka tarkoittaa herätystä 5.20-5.50 koko viikon. No, onneksi mies menee myös aamuihin koko viikon ja herää vielä himpun ennen minua. Tästä on se etu, että saan itseni ehkä helpommin ajoissa sänkyyn kun molemmat herää aikaisin, kun jos yksin koittaisin olla yhdeksältä illalla sängyssä.. pah ei onnistuisi.

Korttien teko ei muutenkaan juuri nyt innosta.. kaipaisin kovasti muutamia uusia välineitä joilla saisin tehtyä sellaista jälkeä jota olen jo kauan haaveillut. Vaan kun en oikein tiedä miten paljon palkkaa on tulossa työpaikan vaihdoksesta johtuen, niin en ole uskaltanut tehdä muutaman satasen hankintoja. Pitää varmaan tehdä jonkinlainen inventaario ja laskenta laskujen ja olemassa olevan rahan merkeissä, katsoa mihin voisi olla varaa ja lähteä sitten purkamaan hankintalistaa. Pitää samalla vielä mielessä ettei kaikkea tarvitse hankkia kerralla ja nyt heti :)

Ei kommentteja: