maanantai 27. heinäkuuta 2009

Kotona taas

Matka meni todella mukavasti ja Turkissa oli ihanan lämmintä. Yhtenä päivänä oli aurinko pilvessä, jopa puoli minuuttia :D Varjossa lämpötila kohosi yli +30 asteeseen, eräskin lämpömittari näytti +36 astetta, auringossa lämpötila oli kuulemma +48 astetta. Hiki siis virtasi ja lämmintä piipsasi, mutta minä nautin :) Voisin mennä takaisin. Ihmiset oli mukavia kunhan hetkeksi unohtivat puhuvansa turistille. Tyrkyttihän ne siellä kauppojen edustalla vaikka mitä, mutta aika mukavasti niiden ohi silti pääsi kulkemaan ja ainankaan en kuullut perään mitään kovin ikäviä huutoja toisin kuin esim. Gran Kanarian Puerto Ricossa kuulee.

Nyt palaudun muutaman päivän arkeen ja sitten lähdenkin käymään iskän luona Mikkelissa. Viikon päästä alkaakin sitten työt ja uusi työpaikka odottaa, se varmaan vie alkuun aika tehokkaasti mehut. Koitan kuitenkin edes jonkin kortin silloin tällöin saada aikaiseksi. On tuossa pöydällä muutama valmiiksi väritetty kuva ja niihin sopivia papereitakin olen jo katsellut viereen valmiiksi. Ehkä niistä saisin jotakin aikaiseksi. Nauha/koriste tilanne vaan on aika heikko.

Osallistuin ensimmäistä kertaa Blog Candyn arvontaan, Blueberry fields - blogista sellaisen löysin. Vaikka viime aikoina olenkin kovasti voittanut arvonnoista, en oikein usko onneeni tällä kertaa, ihan liian mukavia juttuja minun voitettavakseni :)

Ei kommentteja: