keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Jehkotar CardChallenge # 67

Nyt on matkalaukku purettu ja pyykkiä pesty. Huomenna saa pakata uudestaan, tosin nyt pärjää hieman vähemmällä, reissussa kun ollaan vain perjantaihin asti.

Tällä kortilla osallistun Jehkotar CardChallenge # 67. Otin pientä omankäden oikeutta muokata tuota mallia itselleni sopivammaksi.

Myyty
56
Tällä kertaa mennään ilman leimakuvaa, näitäkin on välillä kiva tehdä. Hyvin yksinkertaisella kortilla siis mennään. Tekstin jätin taas pois kun en tiedä laittaisinko ruotsiksi, suomeksi vai englanniksi. Alan jo taipumaan siihen, että on paras tehdä tekstittömiä kortteja. Sen siitä saa kun asuu suomenkielisenä ruotsinkielisellä alueella :)


Tein myös toisen kortin käyttäen inspiraationa tätä mallia, tosin sitä muokkasin vielä enemmän :) Julkaisen sen kortin kuitenkin ajastuksella Mikkelin vierailuni aikana.

4 kommenttia:

Katinkolon Kati kirjoitti...

Hieno toteutus!! Minunkin piti osallistua tähän haasteeseen, mutta tekemättä kortti jäi...

Anna kirjoitti...

Kiitoksia! Kiitokset myös vauvakorttien kommentista :)

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihana toteutus!
Kauniit pirstakat värit :)
Tosi hieno!

Minsku kirjoitti...

On todellakin ihanat värit (sointuvat mahtavasti toisiinsa)! Kukat on myös kivasti aseteltu. Ja tuo ylhäällä oleva Magnolia-kortti oli myös nätti. Piti ihan ajatuksen kanssa tarkastella, miten erilaisia papereita kortissa oli mukana. Nättejä yhtä kaikki:)