perjantai 31. heinäkuuta 2009

ABC challenge: Yellow

Ajastettu..

Tällä hetkellä olen Mikkelissä isäni luona vierailulla. Jos sää vaan sallii niin koitan päästä myös järveen uimaan. Saapi nähdä onko järvivesi yhtä lämmintä kuin merivesi oli Turkissa :)

Tämä kortti on siis myös Jehkotar CardChallenge # 67 mallin inspiroimana tehty. Suuret kiitokset Paukulle! Tosin olen tässä muokannut pohjaa vieläkin ennemmän kuin edellisessä kortissa jolla osallistuin haasteeseen. Koska huomasin, että ABC challengen väri oli tällä viikolla keltainen, päätin osallistua vielä yhteen ulkomaiseen haasteeseen. Tosin käyn ilmoittautumassa haasteeseen vasta kun olen palannut maalta. Teen näin siksi etten viitsisi julkaista neljää korttia vuorokauden sisään :)

Myyty
59
Leimakuva on aikoja sitten väritetty Van Gogh vesiväreillä. Nuo minun vesivärini ovat sellaiset tuubi malliset, joten kun niistä kerran sekoittaa värejä niin tulee sitten samalla väritettyä useampi kuva, jottei sekoitetut värit turhaan jäisi käyttämättä. Samasta syystä niitä tulee käytettyä tosi harvoin vaikka tykkäänkin kovasti värittää niillä ja pidän jäljestä joka niillä syntyy. Pitäisi löytää joku sopiva pieni lokeroinen rasia jossa voisi säilyttää sekoitettuja värejä, joista niitä olisi helppo myös käyttää, ehkä sitten niitä tulisi käytettyä useammin. Vaan mistäs tuollaisen suljettavan rasian löydät kun niitä lokeroita saisi olla parikymmentä.


Jostakin syystä näitä keltaisia kortteja on nyt syntynyt, eikä keltainen oikein edes ole mun väri. Paitsi auringossa.. ehkä se innostus sieltä sitten tulee :) No, pääsinpähän osallistumaan vielä yhteen haasteeseen.

3 kommenttia:

Helen kirjoitti...

Gorgeous suuny card!
Thanks for joining us at the ABC Challenge this week!
Helen x

Maaret kirjoitti...

Ihanan pirteä pläjäys, tykkään hirmuisesti!

Mimiko kirjoitti...

Ai kun tää on kiva :)
Tosi nätti ja ihanan pirtsakka. Ja soma leimakuva.