maanantai 11. toukokuuta 2009

Äitienpäivä kortteja

No niin, nyt on vietetty äitienpäivä äidin ja anopin kanssa, onnituneesti. Nyt voin siis julkaista nämä kortit. Ensimmäinen kortti meni omalle äidilleni.

Meni jo
37

Sekä teksti, että kukkaleimakuva on kohojauheella kohotettu. Koska en vielä omista kuumailmapuhallinta kuumensin tuon kohojauheen leivänpaahtimen avulla ja hyvin onnistui. Muutenkin ekaksi kerraksi olen aika tyytyväinen :)

Kukka leimakuva leimattu siten, että aluksi laitoin leimasimeen VersaMark mustetta, sitten mustaa VersaFine mustetta, tämän jälkeen leimasin paperille. Näin sain kohojauheen pysymään päällä. Tämän jälkeen sirottelin kohojauheen musteen päälle ja kuumensin sen. Sitten väritin leimakuvan Promarkereilla ja käsitelin sen jälkeen VersaMarker vesileimakynällä, tämän jälkeen sitten jälleen kohojauhe päälle ja kuumennus. Leimakuvan tausta on tämän jälkeen väritetty leimamusteella ja kuvan päälle mennyt muste pyyhitty paperilla pois.

Teksti on leimattu lilalla musteella, jonka jälkeen annettu kuivua, tämän jälkeen koko leimatulle alueelle painettu VersaMark leimasintyynyllä. Kohojauhe päälle ja kuumennus. Sitten leikkurilla leikattu tarvittavat kirjaimet.

Kirjaimet sekä lilakehyksinen leimakuva kohotettu korttipohjasta vielä tarratyynypaloilla.Sitten (tulevalle) anopille annettu kortti.

Meni jo
38

Leimasin kaksi samanlaista kuvaa, väritin Promarkereilla toisen kokonaan ja toisesta vain tuon ison kukan. Sitten leikkasin sen "yksinäisen" väritetyn kukan ääriviivoja myöten ja laitoin sen tarratyynypalojen avulla koholle tuohon toisen leimakuvan ison kukan päälle. Myös teksti on kohotettu tarratyynypalojen avulla.


Aika yksinkertaisella mallilla molemmat, mutta koska molemmissa on jo jokin jippo muuten, en tahtonut peittää tuota liialla koristelulla. Muutenkin yksinkertaisuus on enemmän mieleeni. Toki muiden kortit on hienoja runsaine koristeluineen, mutta omiini en osaa niitä laittaa, olen kyllä yrittänyt :) Tässä kohtaa pätee aivan sama kuin sisustuksenkin. Tykkään myös antiikista ja romantiikasta, myös runsaudesta. Mutta, en tahdo sitä omaan kotiini :) Minun kotini saisi olla aika yksinkertainen ja vaalea, jonkun mielestä ehkä steriili ja tyhjä :) Makuja on monia ja jos jonkun toisen tyyli on hyvin toteutettu, voi se olla todella kaunis vaikka sitä ei itse tahtoisikaan itselleen.

Harmillisesti kuvien valkoinen on taas kellertävä, mutta näin sain tuon lilan näkymään lilana eikä sinisenä. En vaan keksi miten tuon lilan saisi pysymään kuvissa lilana ja samalla saisi valkoisen pysymään valkoisena, yhtäaikaa.

Äitienpäivän lisäksi olen selvittänyt työhaastattelun. Mukavasti se meni, tosin nyt tietysti tajuan unohtaneeni sanoa monta tärkeää asiaa. No sitä se aina on. Nyt ei kuitenkaan auta kuin odottaa kuukauden verran heidän päätöstään.

3 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Hei!
Kiva nähdä, että joku muukin tekee vielä suht "yksinkertaisia" kortteja =).Yksinkertainenkin voi olla kaunista.
Minäkään en osaa tehdä runsaita kortteja, vaikka ne ovatkin kauniita toisten tekeminä..kukin taaplaa tylillään =)
Hienoja kortteja oot tehnyt.

Västäräkki kirjoitti...

Kylläpä sulla on hienoja kortteja! en tiedä, olenko aikaisemmin sivuillasi käynytkään, mutta tulen kyllä varmasti käymään vastakin. Minäkin tykkään yksinkertaisista, selkeistä korteista, joskin on ihan mukavaa välillä myös rönsyillä. Hyvää kesänalkua sinulle!

Saron kirjoitti...

Todella kauniita kortteja!!!