perjantai 10. huhtikuuta 2009

Muutama hankinta

No, niin koitan flunssasta huolimatta saada nyt päiviteltyä tänne erillaisia asioita joita on tässä viikon aikana tapahtunut. Aloitetaan hankinnoista..

Tilasin jo jokin aika sitten Lauralta nuo Stampin' Up! kirjainleimasimet, sekä niihin sopivat neliö- ja ympyräleikkurit. Nyt ne keskiviikkona saapuivat kotiin. Suuret kiitokset Lauralle!

***
Edit. Unohdin mainita, että tilasin nuo leimasimet Lauralta ilman puukantoja, säästin näin postikuluissa ja kun en muutenkaan tykkää kauheasti puukantaisista leimasimista niin otin ilolla vastaan mahdollisuuden olla ilman niitä :)

Noissahan kuitenkin oli kumiosan lisäksi jo valmiina EZmount (se pehmuste) joka tarttuu ikävän tiukasti akryylipalikkaan kiinni. Irroitin tuo EZmountin noista kumiläpysköistä ja käänsin toisin päin, laitoin siis sen tiukemman puolen vasten kumiläpyskää ja sen alunperin kumiläpyskään päin olleen liimapuolen saan nyt kätevästi kiinnitettyä akryylipalikkaan ja lähtee jopa helposti irti, pysyy kuitenkin hyvin kiinni leimauksen ajan. Lähtivät tosi hyvin irti, toki hieman ruttaantuivat ja yhdestä lähti aivan pieni pala liimapintaa, mutta koska on keskeltä EZmountia ei tuo vaikuta akryylipalikassa kiinni pysymiseen. Tokihan noihin olisi voinut laittaa aivan uuden EZmount palan, mutta kun kerran vanha pysyi siistinä niin en katsonut tarpeelliseksi tuhlata :)
***

Lisäksi tilasin Purppurataivaasta leimasimia, helmiä ja papereita. Nekin saapuivat alkuviikosta.


Tässä kuvassa tarkemmin nuo "palikka"leimasimet. Loput kuvassa ovatkin kaupanpäällisiä.


Tiistaina myöhään illalla tai oikeastaan jo yöllä, tein tilauksen myös Taitopuoti Paperinauhaan ja tavarat olivat perillä jo torstaina. Tuolla se on sitten niin ihanan nopea toimitus. En noitasta kuitenkaan jaksa kuvaa ottaa, sillä tilasin lähinnä vain yleiskäyttö tavaraa eli leimasinmustetta, EZmountia ja vihdoinkin ne Fiskarssin paperileikkurin terät.

Ei kommentteja: