perjantai 17. huhtikuuta 2009

Lohikäärme ja napit

Kolmas viikko Saronin Kortit samoista materaaleista, tällä kertaa materiaalit lähetti Jasu. Sain vihdoin tehtyä noista kortin. Piti ensiksi siivota askartelupöytä, että mahtui askartelemaan :)


Harmikseni nuo leimakuvien reinat olivat hieman kärsineet postissa. Jasulta olisin lisäksi kysynyt kenen valmistajan tämä leimasin on?

Myyty

26

Väritin leimakuvan ja napit Promarkereilla, lisäksi leimakuvan päältä ja leimakuvan taustan väritin chalkseilla (vai miten ihmeessä tuo kirjoitetaan). Ei vain oikein ollut rohkeutta laittaa leimakuvan päälle kunnolla tuota väriä, ei siis oikein näy. En ole aikaisemmin noita värejä vielä käyttänytkään, harjoiteltava siis urakalla. Jostakin syystä vaan uskallusta puuttuu, vai pitäisikö sanoa nuukuus, sillä en omiakaan leimakuvia uskalla lähteä tuolla kunnolla värittämään vaikka niitä saisikin leimattua aina lisää jos joku epäonnistuu :)

(värit on kyllä aika vääristyneitä, pitää katsoa jos muistan kuvata uudestaan paremmassa valossa)


Ensi viikolla onkin minun vuoroni lähettää materiaalit.. pitääkin kai alkaa pian tosissaan pohtimaan mitä laittaa :)

Harmikseni olen ollut kamalan huono kommentoimaan muiden tekemiä kortteja, laiskuus on jotenkin iskenyt, vai onko jotain kevät väsymystä.. mutta, olette tehneet tosi upeita kortteja, olen oikein kateellisena katsellut teidän aikaansaannoksia.

Mukana lisäkseni tässä:
Saron
Minna
Jasu

ps. Anna hyvän kiertää on vieläkin kaksi paikkaa vapaana.. eikö kukaan tahdo minulta yllätyksiä..

Osallistuin myös Leimakuvavaihdon kissa- ja juhlavaihtoon.

2 kommenttia:

Saron kirjoitti...

Aivan ihana kortti!! Sama juttu minulla, hävettävän huonosti olen kommentoinut kenenkään kortteja.. Nyt tuo työ vie leijonaosan ajastani, ja on kaikkea muutakin puuhaa.. Mutta joskos se tästä, pikkuhiljaa:)

Anna kirjoitti...

Kiitos!

Ehkäpä se siitä pikkuhiljaa :)
Täällä taas on kai jotakin kevätväsymystä, laiskottaa niin mielettömästi.

Aivan mahtavia kortteja olet sinäkin tehnyt.. pitäisi tulla niitä kommentoimaan.