keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Lehmä lakilla

Saronin järjestämä Kortit samoista materiaaleista - haaste on tullut päätökseen. Viimeisen viikon materiaalit lähetin minä. Meinasin ekaksi odottaa, että muut saavat kortit tehtyä, mutta en sitten malttanut :) Toivottavasti materiaalit kuitenkin ovat saapuneet perille. Laitoin ne maanantaina aamulla viideltä postilaatikkoon.

Suuret kiitokset sinulle Saron kun järjestit! Ja onneksi kerkisin mukaan, sillä tämä on ollut tosi kivaa. Olen jopa harkinnut laittavani oman haasteen pystyyn, en vain tiedä saisinko kolmea osallistujaa mukaan. Ilmoittakaa toki jos olette kiinnostuneet.


Tässä siis materiaalit jotka laitoin postiin. Kukat ja lehdet omalla leikkurilla tehtyjä.

34

Ei tästä meinannut sitten tulla mitään. En vaan saanut tuosta leimakuvasta mieleistäni tällä kertaa. Ja suunnitelma meni moneen kertaan uusiksi. Lopulta siitä tuli sitten tälläinen räpellys. Mietin kyllä, että voisin tehdä jäljelle jääneistä materiaaleista vielä toisen kortin. Tosin voi olla, että jotakin joudun lisäämään omista varastoista siihen korttiin, mutta katsotaan miten tässä ehtii ja jaksaa.


(harmittavasti lehmän takajaloissa on koiran karva, onneks ei kuitenkaan kiinni siinä)

Kyllä harmittaa kun tämä nyt loppui. Odotin aina niin innolla uusia materiaaleja saapuvaksi. Oli tosi kivaa ja mukavaa saada hieman vaihtelua.

Muille osallistujille suuret kiitokset! Olette tehneet aivan mahtavia kortteja pitkin viikkoja! Huono olen ollut kommentoimaan, mutta käyn silti joka päivä blogeissanne kurkkimassa onko jotakin ilmestynyt :)

Mukana tässä olivat siis: (lisään taas sitä mukaa linkit kun huomaan korttien valmistuneen)
Saron
Minna
Jasu

3 kommenttia:

minde kirjoitti...

Valloittava kortti, mä tykästyin tähän ihan täysillä:)
Ja jos pistät ringin pystyyn, ilmoittele, tulisin mielelläni mukaan.

Anna kirjoitti...

Kiitos minde! Minäkin tykästyin tähän korttiin :) Harmittaa vaan kun on nyt tuo kaksipuoleinen teippi loppu ja lisää saa tilattua vasta torstaina.

No jos saadaan meidän lisäksi kaksi muuta vielä kiinnostumaan niin laitanhan minä sitten ringin pystyyn :)

Piritta kirjoitti...

Vau, mikä kortti! Tykkään myös kovasti itse tehdystäsi pohjapaperista, se oli hyvän väristä ja idea loistava!