perjantai 13. maaliskuuta 2009

Jälleen ostoksilla

Muutamia ostoksia saapui taas kotiin.

Eilen tulivat nämä paperit jotka ostin Askartelukirppiksen kautta
Eilen saapuivat myös nämä, Askartelu Sinisiivestä.Lisäksi kävin ostamassa nämä pitsit. Sitä Fiskarssin leikkurin teräpakettia en vieläkään saanut. Pitää odottaa ja ostaa sitten vasta kun palkka taas tulee. Nyt en osta enää mitään. Sillä vielä on kaksi tilausta tulematta. Toisesta sain tänään jo ilmoituksen postista, ne kun eivät saaneet sitä postilaatikkoon mahtumaan. Mutta, koska tulin töistä niin myöhään en enää jaksanut kiirehtiä postiin, valitettavasti joudun siis odottamaan maanantaihin jotta saan kauan odottamani lehtileikkurin.Lohdutukseksi nämä leimasimet tulivat tänään Korttipuoti Tiinalta. Tein näistä ennakkovarauksen ja vihdoin oli aika saada ne, kyllä jo kovasti odottelinkin :)


Järjestelin myös leimasimeni samalla, sillä oikeastaan nämä ovat lähes ensimmäisiä omia leimasimiani. Laitetaan siis leimasimet hyvään järjestykseen heti alkuun. Helppoahan se on kun on jo pitkään seurannut monen askartelijan blogia ja on saanut ideoita niistä :) Tosin yhden idean unohdin kuvatessani, mutta kunhan jaksan koitan kuvata nuo uudestaan.

Laitoin nuo järjestykseen siten, että leimasin kaikista kuvan. Sitten laitoin leimasimen palaan kalvoa kiinni ja pujotin kuva kortin ja leimasimen kansion valokuvataskuun. Kirjoitin vielä leimakuvakorttiin leimasimen valmistajan ja leimasimen/leimasetin nimen. Puukantaisista leimasimista leimasin myös kuvat A4:lle jonka laitoin sitten taskuun ja samaan kansioon noiden muiden kanssa. Nyt yhtä kansiota katsomalla näen heti mitä leimasimia minulla on.

Tästä on hyvä lähteä kartuttamaan leimasin varastoa.. ehkä hieman liiankin hyvä :)

Laitan tämän postauksen perään heti kuvat kaikista leimasimistani.

Ei kommentteja: