perjantai 20. helmikuuta 2009

Poika ja keltaiset ruusut

Jehkotar CardChallenge 45 # mallin teki tällä viikolla Miijja.

Onnistuin osallistumaan haasteeseen jo haasteen ilmestymyspäivänä. Hyvä minä! :) No, mieheni lähti tänään reissuun ja koska minulla oli töistäkin vapaapäivä oli aikaa keskittyä kortin tekemiseen.
6.

Korttipohja paperi Papermanian For Him paperilehtiöstä
Kukkien ostopaikkaa en enää muista
Neliömalliset haaraniitit kukkien keskustassa Paperinauhasta
Ympyrä haaraniitin ostopaikkaa en muista, kuten en muista myöskään noita ääriviivatarrojen ostopaikkaa
Kuva saatu jostakin. Väritetty aluksi kasvot, paita, housut, kengät ja ruusut Promarkereilla. Sen jälkeen tuo koko kuva on vielä väritetty Stabilo aquacolor väreillä, näin saatiin vielä hieman varjoja noihin Promarker kohtiinkin.Pikkasen muokkasin tuota mallia, koristeita on vain kolme vasemmassa reunassa ja kulmakoriste ei ihan vastaa mallin pilkkuja. Tosin kun oikein tarkkaan katsoo niin muodostuuhan noista kulman koristeen kiemuroista ihan hyviä pilkkuja :)

No, eihän nuo haastemallit nyt kai niin tarkkoja oikeasti ole, tarkoitus on kai ennemminkin altaa ihmisille hyviä ideoita joista jokainen tekee sitten mieleisensä.

21 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nätti pojan kortti!

AN kirjoitti...

Kiva kortti ja pitäis tietysti mahdollisimman mukaan noudattaa mallia,mutta kaikki näkyy vähän soveltavan! Eihaittaa minun mielestäni...leikkiähän tämä on!!

Mape kirjoitti...

ihanan raikkaan värisen kortin olet tehnyt haasteeseen,,, ei se niin vakavaa ainakaan mun mielestä ole jos ei nyt ihan kaikki pikkujutut ole paikoillaan,, en mäkään saanu nauhaa korttiini,,, kyselit lehtileikkuria millä olin tehnyt lehdet se on the glitter potista ostettu Leone Em Punch-New Ash Family,,, ihanan monikäyttöinen kun tekee kolmea eri kokoa,,, näytti juuri nyt olevan out of stock,,,

Maaret kirjoitti...

Pirteän värinen, niin poikamainenkin ja ihanat koristuksetkin olet laittanut:)kaikkinensa oikein mukava kortti:)

Anna kirjoitti...

Kiitos kovasti kaikille!

Taitaa olla vähän henkilökohtainen mieltymys tuo kuinka tarkasti kortin pitää noudatta mallia. Mitä olen seuraillut haasteeseen osallistujia ja DT-läisiä, jo pidempään kuin mitä olen itse täällä osallistunut, niin kyllä se siltä vaikuttaa, että pieniä muutoksia tekee aika moni. Toiset taas tuntuu olevan sitä mieltä, että aina kortti täytyy olla aivan samanlainen kuin mallin. Henkilökohtainen näkemys siis :)

Anna kirjoitti...

Voi kiitos Maaret!

Mape kirjoitti...

voi nökö kun mullekin tuli sieltä juuri paketti, eilen hain postista,,, sieltä on aikas helppo tilata ja varma paketin tulo, myös nopeat toimitukset kun maananataina tilaa niin viimeistään torstaina yleensä omassa postissa,,, luottokorttiahan siinä tarvitaan,,,

Mape kirjoitti...

Kyllä glitteri on ihana kauppa,,, sieltä löytää kaikenlaista kivaa,,, siellä on ihan helppo "asioida" kun vaan rupeet meneen läpi kategorioita ja klikkaat vaan ostoskoriin ja kun kaikkee kivaa löytynyt niin kassalle täyttämään osoitetiedot ja luottokorttinumerot,,, niissä se kysyy oliko se nimeltään security code niin se on se kortin takapuolella eli nimikirjoituksen alla oleva 3-numeroinen sarja,,,

Mape kirjoitti...

Aina voi kysellä neuvoa,,, maksuhan menee luotolle niin maksuaikaa vähän aikaa ettei mene heti tililtä,,, mutta tietenkin se on joskus maksettava,,,

Paula kirjoitti...

Kiva kortti ja hienosti väritetty :)

Tiinanen kirjoitti...

Hyvät värit kortissasi.

Anonyymi kirjoitti...

Taina Upea kortti pirtsakoilla väreillä! Hyvää viikonloppua!

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Tasapainoinen ja kaunis kortti. Tykkään noista pirteistä väreistä.

Tiina kirjoitti...

Kirkkaan kaunis kortti. Hyvä kokonaisuus.

Susanne kirjoitti...

Oikein kiva kortti pojalle!

Västäräkki kirjoitti...

Hienosti väritetty kuva ja tasapainoinen kokonaisuus, hieno kortti! Tuossa ylempänä sulla oli kiva idea ne siniset hakaneulat, pitää laittaa muistiin. =)

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Hienosti väritetty minunkin mielestä ja muutenkin ihanan pirtsakka kortti :)

minde kirjoitti...

Pirteet ja vähän erilaiset värit. Tää on upee kortti.

TARJA L kirjoitti...

Kiva kortti pojalle. Pirteät värit.

Kirsikka kirjoitti...

Ihana pirteä kortti!

Saron kirjoitti...

Voi kun ihana kortti!! Tykkään kovasti värityksestäsi!!